Το Προεδρικό Προσωπικό Ανταποκρίνεται στο ΑΚΕΛ σχετικά με τη Συμμετοχή του Αναστασιάδη με Απόδειξη Επενδύσεων (εικόνα)

Αφού έλαβε την επένδυση, το Προεδρικό Γραφείο απαντά στο ΑΚΕΛ για την εμπλοκή του Αναστασιάδη. “Διαχείριση γυάλινων πύργων – τρόπος ζωής. Το ίδιο μέρος του προβλήματος “, λέει ο ΑΚΕΛ.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Συνέχιση κατά του Προέδρου – ΑΚΕΛ για διαφθορά με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για λήψη του μπαστούνι από το ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Κούσιο, το ΑΚΕΛ συνεχίζει να επιμένει να κάνει τους ίδιους αβάσιμους ισχυρισμούς, ενισχύοντας φήμες και αβάσιμες δηλώσεις και δημοσιεύσεις. “Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω στο ΑΚΕΛ ότι η εμπλοκή του στη διαφθορά έχει στοιχεία και ονόματα που ανήκουν στο ΑΚΕΛ. Είναι το ΑΚΕΛ που έχει πραγματοποιήσει ανώνυμες επενδύσεις μέσω εμπλοκής · είναι φίλοι του ΑΚΕΛ που το έχουν καταδικάσει · ταυτόχρονα, αποδεικνύουν τις αρχές και το ήθος του. “Επισυνάπτω μια απόδειξη ΑΚΕΛ από το” ανώνυμο “ύψους 100 χιλιάδων ευρώ.”

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. “Όσον αφορά τα προβλήματα ανεργίας, ανασφάλειας, μη εξυπηρετούμενων δανείων και άλλων ζητημάτων, το ΑΚΕΛ επιλέγει να ξεχάσει το ποσοστό ανεργίας που άφησε η κυβέρνησή του και την οικονομική καταστροφή που έχει φέρει. επί τόπου, γιατί την ίδια στιγμή επιλέγει να ξεχάσει το οικονομικό θαύμα που πέτυχε η κυβέρνηση Αναστασιάδη μέσα από τα ερείπια και τις στάχτες που άφησε η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ ».

Σημειώνει ότι «ο λαός μας θυμάται καλά τη δουλειά και τις ημέρες κάθε κυβέρνησης, γι ‘αυτό εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά την προεδρία της χώρας μας, Νίκο Αναστασιάδη, γιατί αναγνώρισε και αποδέχθηκε ότι είναι ο ηγέτης που μπορεί να βγάλει τη χώρα» από την κρίση. “Παρέχετε λύσεις ακόμη και στις πιο κρίσιμες στιγμές, όπως η περίοδος στην οποία ζούμε με την επιδημία και τις συνέπειές της.”

Καταλήγοντας, τονίζει ότι “σύντομα, με τη σοφή, έμπειρη κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη, τα θετικά αποτελέσματα του λαού μας θα έχουν θετικά αποτελέσματα.”

“Διαχείριση γυάλινων πύργων – τρόπος ζωής. Το ίδιο μέρος του προβλήματος », λέει ο ΑΚΕΛ

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού είπε ότι η απάντηση του κ. Κουσιού στο ΑΚΕΛ για την αυθόρμητη θεσμική εμπλοκή του κ. Αναστασιάδη θα ήταν γελοία αν δεν ήταν τραγικό.

Όπως επισημαίνει, «όταν η Κυπριακή Δημοκρατία αποσυρθεί διεθνώς, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ο οποίος κηρύσσεται αθώος) γίνεται υποστηρικτής-πωλητής χρυσών διαβατηρίων, δεν διαπιστώνουν ότι στην πραγματικότητα απαντούν σε ό, τι είναι δικό τους». “Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν από την κυβέρνηση να ακούσει τους γυάλινους πύργους, τον τρόπο ζωής, εξάλλου, να παρέχει λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας, της ανασφάλειας, των μη εξυπηρετούμενων δανείων, των ενοικίων και των πωλήσεων.”

Ο κ. Νταμιάνου προσθέτει ότι «κανένα πρόβλημα που δεν είναι μέρος του ίδιου του προβλήματος, η κυβέρνηση μπορεί να λύσει το πρόβλημα της θεσμικής εμπλοκής – της διαφθοράς».

Source