“Το προεδρικό σύστημα θα επαναφερθεί στην ημερήσια διάταξη”

Ο Derviş Doğan, στη στήλη του στο Gıynık, δήλωσε ότι “το προεδρικό σύστημα θα έφερνε στην ημερήσια διάταξη λόγω των σημείων συμφόρησης στο κοινοβουλευτικό σύστημα και, στην πραγματικότητα, αυτή η διαδικασία συνεχίζεται”, δήλωσε ότι το προεδρικό σύστημα θα σταλεί ξανά.

“ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΤΑΙ ΑΛΛΑ”

Ο Derviş Doğan συμπεριέλαβε τις ακόλουθες δηλώσεις στη στήλη του: «Και φυσικά, παρεμπιπτόντως, το προεδρικό σύστημα θα έφερνε στην ημερήσια διάταξη λόγω των σημείων συμφόρησης του κοινοβουλευτικού συστήματος και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται.

Μια μέρα αύριο, το προεδρικό σύστημα θα επανέλθει στην ημερήσια διάταξη.

Τώρα που οι κάρτες αναδιανέμονται στο εθνικιστικό μέτωπο, με την τάση του προεδρικού συστήματος να προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανή Έρσιν ΤατάρΕίναι πολύ πιθανό ότι ο χρόνος δεν θα είναι αρκετός για αυτό κατά την πρώτη περίοδο. Έτσι ένας ακόμη όρος Έρσιν Τατάρθα θέλει να φιλοδοξεί την Προεδρία ως υποψήφιο για το δικαίωμα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο να αντιστοιχίσετε τον λογαριασμό στο σπίτι με την αγορά!

Επειδή τα υπόλοιπα αλλάζουν.

Ο πρόεδρος του CTP, ο οποίος υποστηρίζεται και συμπάθει από τους δεξιούς ψηφοφόρους στα αριστερά. Tufan erhürmanΣήμερα, όχι μόνο είναι πολύ ισχυρότερο από χθες, η εθνικιστική δεξιά θα ενωθεί κυρίως σε όλο το νησί. Tahsin Ertuğruloğlu η πιθανότητα εμφάνισης είναι αρκετά υψηλή. Φυσικά, όχι στο βιβλίο του λογαριασμού Tahsin Ertuğruloğlu, Έρσιν ΤατάρΠαίρνει ξανά τη θέση του στη σκηνή, χάρη τόσο στην επιθυμία του να διατηρήσει την επιρροή του στο UBP όσο και στα λάθος βήματα που έκανε για να μην χάσει την κυριαρχία του στην κυβέρνηση.

Derviş Doğan, κάντε κλικ εδώ για την πλήρη στήλη στο Gıynık …

.Source