Το προσφέρουμε στην ΕΡΤ για 3 χρόνια … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε για το ιστορικό της συμμετοχής της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μαγεύτηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη το 2018 με τον #Fuego ως εκπρόσωπο της Κύπρου στην #Eurovision, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας το γεγονός που την έριξε ψυχολογικά στη σκηνή λίγο πριν από τις εκλογές της , αλλά η ΕΡΤ αρνείται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Όταν πήγαμε και η Ελένη στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κατά τη διάρκεια των πρόβων, ο εκπρόσωπος της Αλβανίας προσφέρθηκε να τραβήξει μαζί τους μια φωτογραφία, κάνοντας το σύμβολο του αετού της αλβανικής σημαίας με τα χέρια του. Η Έλεν την αποδέχτηκε πολύ αυθόρμητα, έτσι πήραν τη φωτογραφία και τη δημοσίευσαν στα κοινωνικά μέσα.

3872856233534772 tumblr p82z9xpjIW1x4tp7ko1 640

Μια μέρα αργότερα, ένα τεράστιο πρόβλημα ξεκίνησε στην Ελλάδα. Μαζί με τη χαρά που είχε μια τεράστια άνοδο μετά τις πρώτες προσπάθειες, από την 20η θέση στα κορυφαία 5 στοιχήματα, ήρθε η απάντηση σε αυτό το post, που τον έσπασε.

https://www.youtube.com/watch?v=uwia7U2uynw:

Τα τρελά πράγματα έλεγαν ότι ήταν εθνικιστής, ότι έφτιαχνε τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας, ότι ήθελε να πάρει την Άρτα. Και το χειρότερο απ ‘όλα, πολλοί από αυτούς είπαν ανθρώπους με τους οποίους ήξερε ότι συνεργάστηκε.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν σκόπευε να προσβάλει την Ελλάδα, που είναι η χώρα όπου μεγάλωσε και ζει. Όλη αυτή η επίθεση ήταν πολύ υποκριτική, τον έκανε μια πόρνη.

Όμως ήμασταν όλοι στην ομάδα του, του είπαμε ότι στη Λισαβόνα (όπου έγινε ο αγώνας) είχε έρθει για το γκολ, έπρεπε να επικεντρωθεί στη σκηνική του απόδοση, που πάντα έκλεινε τα στόματα των σχολιαστών του.

Στη δεύτερη προσπάθεια, έγινε πιο επίμονος και πιο προχωρημένος στο στοίχημα. “Μέχρι να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης”, λέει “ΟΚ!” Περιοδικό: και η Σόνια Καζώνη.

https://www.youtube.com/watch?v=vyDTbJ4wenY:

Ταυτόχρονα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Panik Records αναφέρει ότι η ΕΡΤ απέρριψε την προσφορά της Ελένης Φουρέιρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. πιθανές επιλογές συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, άμεση ανάθεση, όπως θα ήθελαν. Και κάθε φορά που γινόμαστε άκυροι. Δεν το υπέβαλαν ούτε στον διαγωνισμό. Γιατί; Αν και δεν μου έχουν πει ποτέ ξεκάθαρα, νομίζω ότι όλη αυτή η παραφθολογία έχει παίξει ρόλο στο ζήτημα της προέλευσής της. “

https://www.youtube.com/watch?v=M1cjEuT_uvg:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source