Το προσωπικό που θα εργαστεί στο Κοινό Κέντρο πήγε στο Αζερμπαϊτζάν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκαρ ανακοίνωσε ότι το προσωπικό που θα εργαστεί στο Κοινό Κέντρο πηγαίνει στο Αζερμπαϊτζάν.

Hulusi Akar: Το προσωπικό που εργάστηκε στο Κοινό Κέντρο πήγε στο Αζερμπαϊτζάν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ είπε: «Το προσωπικό μας πήγε στο Αζερμπαϊτζάν, είναι έτοιμοι εκεί. Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του κοινού κέντρου και τεθεί σε λειτουργία, ένας από τους 35 γενικούς μας αξιωματικούς θα ξεκινήσει αμέσως το καθήκον του ».

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο AA, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αξιολόγησης στο τέλος του έτους με τη συμμετοχή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Γιασάρ Γκούλερ, διοικητών δύναμης και αναπληρωτών υπουργών, υπό την προεδρία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ.

Στη συνάντηση, Διοικητής της Ομάδας Εργασίας του Αφγανιστάν, του Κατάρ, της Σομαλίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, του Κοσσυφοπεδίου και της Λιβύης, Αρχηγός της Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στα Αρχηγεία του ΝΑΤΟ, Διοικητής των Τουρκικών Ειρηνικών Δυνάμεων στη Βόρεια Κύπρο, Διοικητές Πολεμικής Αεροπορίας και Ναυτικού, τρέχουσες δραστηριότητες και επί τόπου Έδωσε πληροφορίες για την τελευταία κατάσταση και έκανε μια ετήσια αξιολόγηση.

Κάνοντας αξιολογήσεις σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι στις 9 Νοεμβρίου κηρύχθηκε εκεχειρία μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας και τόνισε ότι αποφάσισαν να λειτουργήσουν το κοινό κέντρο με τη συμφωνία που συνήψαν με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας.

Ο Akar είπε, “Το προσωπικό μας πήγε στο Αζερμπαϊτζάν, είναι έτοιμοι εκεί. Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του κοινού κέντρου και αρχίσει να λειτουργεί, ένας από τους 35 αξιωματικούς μας θα ξεκινήσει αμέσως το καθήκον του.”

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία κατά της εκμετάλλευσης, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, απλώς αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source