Το πρόβλημα του Münevver

πανό99

Φάτμα Γιουκσέκ

Φωτισμένος, αυτή τη φορά ξεχωρίζει το όνομά του με την Κύπρο, την Τουρκία και σε όλο τον κόσμο κατά τη δημοσίευση ψηφιακών πλατφορμών, την απίστευτη πλευρά της καριέρας του DJing που έγραψε με χρυσά γράμματα.

Το σινγκλ του Münevver “Mesele” έχει επίσης την υπογραφή του Emre Pehlivan, ενός από τους καλλιτέχνες που μεγάλωσε στη χώρα μας. Μετά από μια μακρά σιωπή, ο Pehlivan, ο οποίος έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του με τα έργα του, μοιράστηκε ότι ετοίμασαν αυτό το έργο με τον Münevver και ότι θα τραγουδούν μαζί σε στυλ duat.

Ο Münevver, ο οποίος θα εμφανιστεί στους οπαδούς του με μια ολοκαίνουργια ιδέα μετά την καριέρα του στο DJ, έδωσε τα καλά νέα ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σε αυτόν τον τομέα και θα συνεχίσει να συναντά με το κοινό του με νέα έργα χωρίς να επιβραδύνεται μετά το “The Issue”.

Ως αποτέλεσμα μιας μακράς δουλειάς, υπάρχει επίσης μια υπογραφή από τη χώρα μας στις βιντεοσκοπήσεις του Mesele, η οποία δημοσιεύθηκε με το βίντεο κλιπ. Η επιτυχημένη χορεύτρια Mine Osmanoğulları εμφανίστηκε στη χαρτογραφία του κλιπ, ενώ ο Olgaç Ökeüst ήταν ο διευθυντής του κλιπ.

Διαφωτισμένος, «Πιστεύει ιδιαίτερα ότι φέρνει την αγορά φωνής στην Κύπρο και την Τουρκία, τονίζοντας ότι ένα τόσο φιλόδοξο παράδειγμα για την υπογραφή.

Πώς ξεκίνησες το DJing;

Πρώτα απ ‘όλα, σας ευχαριστώ για αυτήν την ευχάριστη συνέντευξη. Μπορώ να πω ότι η περιπέτειά μου ξεκίνησε το 2017 πέρα ​​από αυτό που μπορώ να φανταστώ. Είναι λίγο περίεργη ιστορία γιατί την επόμενη εβδομάδα του πρώτου γεγονότος που έπαιξα, βρέθηκα στην ίδια σκηνή με τους καλλιτέχνες που θαύμαζα στο φεστιβάλ Koln / Panama Open Air. Τώρα, όταν σταμάτησα και πάγωσα στο παρελθόν, ήταν μια από τις στιγμές της ζωής μου όπου έδειξα μεγάλο θάρρος γιατί ως άτομο που δεν είχε παίξει 5 ώρες στη ζωή μου, πήγα με πολλές αντιφάσεις. Δεν ήμουν ούτε εξοπλισμένος με αρκετό εξοπλισμό ούτε είχα την ιδέα να κάνω αυτή τη δουλειά επαγγελματικά, αλλά ως άτομο που έχει τη φιλοσοφία να αγκαλιάζει κάθε καλή / κακή εμπειρία που μου φέρνει η ζωή, πήγα στη σκηνή λέγοντας τι θα μπορούσε να είναι το χειρότερο, το εξηγώ τόσο άνετα που ο ενθουσιασμός αναμιγνύεται με τον φόβο που ζούσα Τότε όλα ξεκίνησαν με τα καλά σχόλια που πήρα από τα έμπειρα ονόματα και το κοινό εκεί, και συμμετείχα σε μεγαλύτερες και μεγαλύτερες σκηνές στο ίδιο φεστιβάλ για 3 συνεχόμενα χρόνια, και πήρα τη σκηνή 3 φορές στην έκθεση του ταλέντου Still vor που ανήκε στον Oliver Koletzki. Νομίζω ότι η παραγωγή και τα φωνητικά με ενθουσιάζουν περισσότερο από το DJing και η δουλειά μου συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση πιο έντονα.

πανό134

Αναζητήσατε πρότυπο όταν ξεκινήσατε αυτήν την επιχείρηση;

Δεν έψαξα ένα πρότυπο γιατί πιστεύω ότι κάθε άτομο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ότι η φυσική αντανάκλαση αυτών των χαρακτηριστικών είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει τους ανθρώπους όμορφους. Το έργο Greylight διαμορφώθηκε στην ίδια αναλογία με το εσωτερικό μου ταξίδι χωρίς να επηρεαστεί από κανέναν. Φυσικά, υπάρχουν ονόματα που αγαπώ πάρα πολύ και παρακολουθώ συνεχώς, που κάνουν πολύ καλά έργα στους τομείς τους, μεταξύ των οποίων Trikk, Ame, Murat Uncuoğlu, Alican, Jan blomquist, Monolink, Tunnelvisions, Whoadewho.

Ποια είναι τα πράγματα που σας παρακινούν σε αυτό το περιβάλλον; Πώς διατηρείτε τον ενθουσιασμό σας ζωντανό;

Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας που με παρακινεί σε αυτόν τον τομέα είναι η δική μου διαδικασία ανάπτυξης. Παρόλο που δεν είχα τον απαραίτητο εξοπλισμό στην αρχή, νομίζω ότι δεν ήξερα καν τι έκανα, ειδικά στον τομέα της παραγωγής. Φυσικά, μετά από λίγο, φυσικά άρχισα να λατρεύω τη χαρά να είμαι πιο προχωρημένος από την προηγούμενη μέρα

Το να διατηρείτε ζωντανό τον ενθουσιασμό είναι λίγο προσωπικό θέμα, νομίζω, αν μπορείτε να κάνετε κάτι με ευχαρίστηση, μετά από λίγο θα σταματήσει αυτόματα να είναι ιδιοτροπία. Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα ήταν ότι ήμουν τελειομανής αλλά και συναισθηματικός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μάθησης και ανάπτυξης, η οποία συνεχίζεται, υπήρξαν στιγμές που έβαλα μεγάλη πίεση στον εαυτό μου, επειδή η παραγωγή είναι μια ατελείωτη διαδικασία που απαιτεί πολλή αφοσίωση και εργασία αν είστε σοβαρά αμόρφωτοι. Επειδή δεν υπάρχει τέλος τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην καινοτομία, και ορισμένα πράγματα δεν συμβαίνουν σε πράγματα που μπορείτε να μάθετε μόνοι σας, έτσι ώστε τα άτομα να μπλοκαριστούν. Ευτυχώς, είχα μια ατελείωτη πείνα για μάθηση και την πολυτέλεια να περνάω χρόνο στο στούντιο με πολλά πολύτιμα, πολύ επιτυχημένα ονόματα στους τομείς τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Emre Yazgın, Süleyman Todds, Murat Uncuoğlu, Kutay Alicik, Alican, Erda και Salih.

Τι θα λέγατε εάν κάνατε μια συνολική αξιολόγηση της νυχτερινής ζωής της Κύπρου;

Η νυχτερινή ζωή της Κύπρου γίνεται όλο και πιο μακριά κάθε μέρα. Ειλικρινά, με έκανε χαρούμενο να παρακολουθήσω όμορφες εξελίξεις στη διαδικασία covid-19 που βρισκόμαστε, γιατί η πρόοδος επιτυγχάνεται με τη συνείδηση ​​της ενότητας και πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε καλύτερες εξελίξεις στο μέλλον.

Πιστεύετε ότι το DJing έχει όριο ηλικίας;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο ηλικίας για το DJing, αν θέσετε αυτό το όριο στον εαυτό σας, δεν είναι δυνατόν να επιτύχετε επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας.


Ενημερώθηκε στις: 28 Δεκεμβρίου 2020, 16:39

Source