Το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται

Το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας κατά του Covid-19 συνεχίζεται.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι στοχεύουν κυρίως στον εμβολιασμό όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Λευκωσία Dr. Οι υπάλληλοι του Burhan Nalbantoğlu State Hospital εμβολιάζονται στο επείγον νοσοκομείο.

Οι ιδιωτικοί εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη (ανεξάρτητοι γιατροί, εργαστήρια, συνταξιούχοι γιατροί, ιδιωτικοί εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη, διαιτολόγοι, κτηνίατροι κ.λπ.) που λειτουργούν στην περιοχή της Λευκωσίας μπορούν να εμβολιαστούν στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης από τις 08.00 έως τις 18.00 αύριο.

Σε άλλες περιοχές, ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον τομέα της υγείας άρχισε σήμερα. Ο εμβολιασμός πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο.

Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη που εργάζονται στο κράτος και ιδιωτικοί στις περιοχές Lefke και Güzelyurt είναι ανεξάρτητοι γιατροί, εργαστήρια, συνταξιούχοι ιατροί, επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε ιδιώτες διαιτολόγους, κτηνίατροι κ.λπ. Πρέπει να πάει στο κρατικό νοσοκομείο Cengiz Topel για το εμβόλιο. Εκείνοι στην περιοχή της Κερύνειας βρίσκονται στο Κρατικό Νοσοκομείο Girne Akçiçek. Εκείνοι στην περιοχή της Αμμοχώστου και της Iskele θα εμβολιαστούν στο κρατικό νοσοκομείο της Αμμοχώστου.

Πάνω από 65 χρόνια

Οι πολίτες ηλικίας 65 ετών και άνω που θέλουν να κάνουν εμβόλιο πρέπει να υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

Source