Το πρόσωπο της μάρκας Rixol είναι η Ziynet Sali

Με τις μάρκες Kale Boya και ÇBS, ο Όμιλος Onalt, ο μεγαλύτερος παραγωγός TRNC στον τομέα των δομικών χημικών και χρωμάτων, ξεκίνησε τη διαφημιστική εκστρατεία της Rixol, της νέας μάρκας στην κατηγορία προϊόντων καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας, με τη Ziynet Sali. Με αυτήν τη συνεργασία, ο διάσημος Κυπριακός τραγουδιστής Ziynet Sali συναντά τη Rixol, η οποία στοχεύει να γίνει η μεγαλύτερη μάρκα καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας από την ΤΔΒΚ.

Ο Όμιλος Onalt, ο οποίος ξεκίνησε την παραγωγή του στο TRNC το 1985 και είναι ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα των χημικών χρωμάτων και κατασκευών με την εμπειρία των 35 ετών, την υπερηφάνεια του TRNC με περισσότερους από 250 αντιπροσώπους και 300 ομάδες προϊόντων, ακολουθούμενο από τους Kale Boya και ÇBS στον τομέα του καθαρισμού και της προσωπικής φροντίδας με τη μάρκα Rixol. ξεκίνησε την παραγωγή. Η Rixol, η οποία αντικαθίσταται στα ράφια με απολυμαντικό χεριών και δέρματος, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, αντιβακτηριακό υγρό σαπούνι, καθαριστικό επιφανειακών σπρέι και απολυμαντικό επιφανείας, θα συναντηθεί με τους καταναλωτές τους πρώτους μήνες του 2021 με την ομάδα προϊόντων απορρυπαντικού, μαλακτικού και προσωπικής φροντίδας.

Η κατηγορία προϊόντων καθαρισμού πρωτίστως TRNC Ταλίν και μετά την Τουρκία στοχεύει να γίνει μία από τις κορυφαίες μάρκες της Rixol, η Ziynet η επιλεγμένη οικογένεια προϊόντων λύσεων που προσφέρονται σε διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού που έρχονται σε αντίθεση με την κάμερα Saline θα παρουσιάσει μια νέα διαφημιστική καμπάνια. Στην εκστρατεία, εξηγείται σε μια διασκεδαστική γλώσσα ότι τα προϊόντα με επωνυμία Rixol παρέχουν επαγγελματική υγιεινή ενώ διευκολύνουν τον καθαρισμό σε πολλούς τομείς από την κουζίνα έως το μπάνιο.

Θα τονιστεί ότι το υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων με επωνυμία Rixol, καθαριστικό επιφανείας μπάνιου ψεκασμού, καθαριστικό επιφανειακής κουζίνας ψεκασμού, καθαριστικό επιφανείας πολλαπλών χρήσεων, αντιβακτηριακό σαπούνι χειρός είναι η μεγαλύτερη βοήθεια στον καθαρισμό δύσκολων βρωμιών, λαδιών και ασβέστη με 5 κύριες διαφημίσεις που θα αρχίσουν να πυροβολούν αρχικά.

Δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της διαφημιστικής καμπάνιας της Rixol, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Onalt Group, Halil Onalt, δήλωσε ότι η καμπάνια δεν θα περιορίζεται μόνο σε διαφημίσεις και ότι θα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά όλα τα κανάλια που φτάνουν στον καταναλωτή. Ο Khalil Sixteen, στοχεύοντας στην επίτευξη των προσδοκιών του καταναλωτή αποδίδει σημασία στην υγιεινή για τον καθαρισμό της γκάμας των προϊόντων του στις προδιαγραφές που καθορίζονται από τη διεξαγόμενη έρευνα καταναλωτών Rixol για την υγιεινή σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ΤΔΒΚ και την Τουρκία και η κατηγορία καθαρισμού έχει εκφράσει ότι θα γίνει οι πιο γνωστές μάρκες. Υπογράμμισε ότι επέλεξαν τη Ziynet Sali ως το όνομα για να εκπροσωπήσουν τον Rixol, το οποίο στοχεύει να είναι το αστέρι της κατηγορίας του και ποιος μπορεί να πραγματοποιήσει την εκστρατεία έναρξης πολύ καλά, του οποίου η φωνή και οι συνθέσεις των Κυπρίων ακολουθούν με ενδιαφέρον και υπερηφάνεια.

Ο Ziynet Sali, ο οποίος ανακοίνωσε με την εκστρατεία έναρξης ότι η μάρκα ξεκίνησε με το σύνθημα «αδιαμφισβήτητη, η καλύτερη», είπε, «Η επιλογή μου ως πρεσβευτής διαφημιστικών προσώπων και υγιεινής από τον Rixol με ενθουσίασε. Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Υπό αυτήν την έννοια, έχουμε την ίδια κατανόηση με τον Rixol. Η Rixol ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το εμπορικό σήμα, λέγοντας ότι προσφέρει υγεία και υγιεινή σε όλους με τα καινοτόμα προϊόντα της που υποστηρίζονται από επιστημονική έρευνα.

Δηλώνοντας ότι η εμπιστοσύνη που έχει δώσει η Onalt Group στους καταναλωτές για τριάντα πέντε χρόνια είναι η μεγαλύτερη αναφορά για τη μάρκα Rixol, η Ziynet Sali δήλωσε ότι η μάρκα Rixol είναι μια μάρκα που είναι περήφανοι που είναι μαζί: “Η Rixol είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη.”

.Source