Το πρώτο μέρος του εμβολίου κορανοϊού που παράχθηκε από την Pfizer-BioNTech έφτασε στην Ιταλία

Ενώ η καταπολέμηση της επιδημίας Covid-19 συνεχίζεται παγκοσμίως, πολλές χώρες συνεχίζουν να στέλνουν εμβόλια. Η πρώτη αποστολή 9.750 δόσεων εμβολίου Pfizer-Biontech Covid-19, η οποία εισήλθε χθες από τα ιταλικά σύνορα, έφτασε στο Εθνικό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νόσων του Lazzaro Spallanzi στη Ρώμη, συνοδευόμενη από δυνάμεις ασφαλείας.

Να γίνει σε νοσοκόμα γηροκομείου

Ενώ το πρώτο εμβόλιο Covid-19 αναμένεται να εμβολιαστεί αύριο στην Ιταλία, το πρώτο εμβόλιο 29χρονη νοσηλευτική στο νοσοκομείο Spallanzi Institute Θα γίνει στην Claudia Alivernini. ΠΡΟΣ ΤΟΜερικά από τα εμβόλια που έφτασαν στο Ινστιτούτο μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Pratica di Mare. Τα εμβόλια προγραμματίζονται να διανεμηθούν σε 21 διαφορετικά σημεία στη χώρα από εδώ.

Τούρκοι που ζούσαν στην Ιταλία είπαν στον Γιεν Σάφακ: Στην αρχή δεν το πάρουμε στα σοβαρά, τώρα οι αριθμοί δεν σταματούν

ΠΑΙΖΩ 00:00

Τούρκοι που ζούσαν στην Ιταλία είπαν στον Γιεν Σάφακ: Στην αρχή δεν το πάρουμε στα σοβαρά, τώρα οι αριθμοί δεν σταματούν

Περίπου 3 χρόνια ζώντας με την οικογένειά του στο Μιλάνο της Ιταλίας, ο Μουράτ, ο πολίτης του Μπαϊράμογλου, δήλωσε ότι η απειλή του κοροναϊού θα εξαπλωθεί γρήγορα στην Ευρώπη Επισημαίνοντας ότι το σύστημα υγείας στην Ιταλία κατέρρευσε, ο Bayramoğlu δήλωσε ότι δεν πήγαν στο νοσοκομείο με την ανησυχία να μολυνθούν από ιό ακόμη και σε περίπτωση ασθένειας. Η Τουρκία και ο Τούρκος Bayramoglu βρήκαν προειδοποιώντας τους πολίτες: «Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά από την αρχή. Τουρκία όσοι δεν μπορούν να συλλάβουν τον ιό θα έρθουν σε έλεγχο χρόνου Ήμασταν επίσης. Τα σχολεία είναι σε διακοπές. Πήγαμε για βόλτα. Τότε έκλεισε παντού. Είπαμε «πώς είναι». Τώρα ο αριθμός δεν σταματάει, και τώρα υπάρχουν αναφορές θανάτου σε αυξανόμενο αριθμό κάθε μέρα. Πρέπει να ληφθούν μέτρα πριν να είναι πολύ αργά », είπε.


Σχεδόν 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα εμβολιαστούν

Η Ιταλία σκοπεύει να εμβολιάσει σχεδόν 1 εκατομμύριο εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στην πρώτη φάση του προγράμματος εμβολίων Covid-19 τον Ιανουάριο του 2021. Κατά τον εμβολιασμό, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους εργάζονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και εντατικής θεραπείας και σε τμήματα λοίμωξης νοσοκομείων.

Ο ογδόντα τετράχρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μπερλουσκόνι υπέγραψε κοροναϊό

KORONAVİRİS

Ο ογδόντα τετράχρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μπερλουσκόνι υπέγραψε κοροναϊό

Στο επόμενο στάδιο, οι ηλικιωμένοι που ζουν σε γηροκομεία θα εμβολιαστούν. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, οι εμβολιασμοί θα συνεχίσουν να γίνονται ανάλογα με την ηλικία και τις ομάδες κινδύνου.

10 χιλιάδες 407 νέες περιπτώσεις τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δήλωση του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, τις τελευταίες 24 ώρες Ενώ αναφέρθηκε ότι 10 χιλιάδες 407 νέες θετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε 81 χιλιάδες 285 δοκιμές, Αναφέρθηκε ότι ο συνολικός αριθμός υποθέσεων ανήλθε σε 2 εκατομμύρια 38 χιλιάδες 759.

Ο κοροναϊός έχει καταλάβει τη χώρα καραντίνας Ιταλία: οι περισσότεροι θάνατοι σε μια μέρα!

ΚΟΣΜΟΣ

Ο κοροναϊός έχει καταλάβει την Ιταλία, τη χώρα καραντίνας: Οι περισσότεροι θάνατοι σε μια μέρα!

Συνολική απώλεια ζωής 71 χιλιάδες 620

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 261 περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του Covid-19 και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 71.620. Το Υπουργείο δήλωσε ότι 9 χιλιάδες 89 περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανακάμψει τις τελευταίες 24 ώρες και ο αριθμός των ενεργών υποθέσεων Covid-19 έχει μειωθεί σε 580 χιλιάδες 941..

Τα κρεβάτια εντατικής φροντίδας αδειάστηκαν εν μέρει

Η μείωση του αριθμού των ασθενών Covid-19 σε εντατική θεραπεία συνεχίζεται. Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι εκκενώθηκαν 2 επιπλέον κρεβάτια εντατικής θεραπείας για την πανδημία και ο αριθμός των ασθενών που έλαβαν εντατική θεραπεία λόγω του Covid-19 μειώθηκε σε 2.000 582 σε ολόκληρη τη χώρα.

.Source