Το Σέφιλντ την Τετάρτη βρίσκεται πιο κοντά στην εξασφάλιση της επανένωσης μεταφοράς Hillsborough

Η Pafos FC ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουν καταγγείλει το συμβόλαιο του Sam Hutchinson, εν μέσω συνδέσμων με πιθανή επιστροφή στο Σέφιλντ την Τετάρτη.

Ο Χάτσινσον μπήκε στην Πάφο τον Σεπτέμβριο, έχοντας απελευθερωθεί μέχρι την Τετάρτη στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά από επτά χρόνια παραμονής στο Χίλσμπορο.

Ο 31χρονος έπεσε από τον Garry Monk στα τελευταία στάδια της εποχής του την Τετάρτη, οδηγώντας τελικά στην αναχώρησή του στο τέλος της καμπάνιας 2019/20.

Αλλά ο Χάτσινσον – ο οποίος έκανε επτά εμφανίσεις για την Πάφο κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Κύπρο – έχει πλέον τερματίσει τη σύμβασή του από τον σύλλογο με αμοιβαία συμφωνία.

Αυτό έρχεται μετά από αναφορές πρόσφατα αξιώθηκε ότι η Τετάρτη θέλει να υπογράψει εκ νέου τον Χάτσινσον, καθώς ο Τόνι Πούλις φαίνεται να ενισχύσει την ομάδα του τον επόμενο μήνα.

Ο Hutchinson είναι πλέον σε θέση να υπογράψει για οποιοδήποτε σύλλογο της επιλογής του από την 1η Ιανουαρίου και μετά, με όλα τα σημάδια να δείχνουν μια πιθανή επιστροφή στο Hillsborough

Η ετυμηγορία

Αυτό θα ήταν κάποια ιστορία, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ο Χάτσινσον δεν έπρεπε ποτέ να αφήσει τον Χίλσμπορο στην πρώτη θέση, έχοντας χάσει την εύνοιά του υπό τον Γκάρι Μινκ.

Είναι ένας παίκτης που φοράει την καρδιά του στο μανίκι του και δίνει τα πάντα για τον σκοπό, και μπορεί επίσης να παίξει σε πολλές θέσεις.

Είτε πρόκειται για μεσαίο ή δεξιόστροφο, θα ήταν μια πολύ χρήσιμη, έμπειρη επιλογή για τις κουκουβάγιες και για τον Tony Pulis, καθώς φαίνονται να επιβιώνουν από την πτώση αυτή τη σεζόν.

Source