Το Σαββατοκύριακο οι περιορισμοί στους δρόμους στην Τουρκία ξεκινούν απόψε

Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, οι εγκύκλιοι που εστάλησαν στις 81 Απριλίου στις 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η ειδική απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει σήμερα στις 19:00, καθώς η Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδιού της 23ης Απριλίου είναι αργία.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα καλύπτει όλη την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, θα λήξει στις 05.00 τη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Η “λίστα με τα μέρη και τα άτομα που εξαιρούνται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας” που αναφέρονται στην προηγούμενη εγκύκλιο θα είναι ακριβώς έγκυρη.

Οι διαδικασίες και οι αρχές σχετικά με τον περιορισμό του ταξιδιού μεταξύ πόλεων με το μανάβικο, την αγορά, κρεοπωλείο, οπωροπωλείο και αποξηραμένα φρούτα, τα οποία είναι ανοιχτά μεταξύ 10.00-17.00 το σαββατοκύριακο, θα εφαρμοστούν ένα προς ένα την Παρασκευή 23 Απριλίου .

Η Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδιού θα γιορτάζεται σε όλες τις επαρχίες και τις περιφέρειες, εκτός από τις τελετές και τους εορτασμούς που θα πραγματοποιηθούν στο TBMM, στο Anıtkabir και στην Πρώτη Συνέλευση, σύμφωνα με τις ακόλουθες αρχές:

“Σύμφωνα με την επιστολή του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας με ημερομηνία 6 Απριλίου 2021, οι τελετές προσφοράς στεφανιών θα πραγματοποιούνται με ελάχιστη συμμετοχή σύμφωνα με τις συνθήκες της φυσικής απόστασης. Εκτός από τις τελετές προσφοράς στεφανιών, δεν θα υπάρχουν προγράμματα εορτασμού που μπορεί να προκαλέσουν άνθρωποι να έρθουν μαζί. Οι συνοδείες οχημάτων, οι ήχοι, οι ελαφριές και οι εναέριες εκπομπές, οι διαδηλώσεις με κινητά οχήματα και οι διαδικτυακές εκδηλώσεις θα τονιστούν. “

Τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τις τελετές εορτασμού της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού θα εξαιρούνται επίσης από απαγορεύσεις κυκλοφορίας, υπό την προϋπόθεση ότι η διάρκεια των προγραμμάτων τελετής και εορτασμού είναι περιορισμένη.

Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, οι αποφάσεις των Επαρχιακών και Επαρχιακών Επιτροπών Γενικής Υγιεινής θα ληφθούν επειγόντως σύμφωνα με τα Άρθρα 27 και 72 του Γενικού Νόμου Υγείας.

.Source