το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία εφάρμοσε 58 ώρες περιορισμό της απαγόρευσης κυκλοφορίας

το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία εφάρμοσε τους περιορισμούς της απαγόρευσης των 58 ωρών που έληξαν

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση αυτού του koronavirüsl σε ολόκληρη την Τουρκία την Παρασκευή, 16 Απριλίου στις 19.00, οι περιορισμοί της απαγόρευσης της ώρας έληξαν από τις 05:00.

το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία εφάρμοσε τους περιορισμούς της απαγόρευσης των 58 ωρών που έληξαν

Προεδρικό συγκρότημα της Δημοκρατίας της Τουρκίας μετά την προεδρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Κορωνοϊός ανακοίνωσε νέα μέτρα για την καταπολέμηση.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ραμαζανιού, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι το «μερικό κλείσιμο» εφαρμόστηκε κάνοντας αυστηρότερα τα μέτρα και δήλωσε ότι οι ώρες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας ενημερώθηκαν στις 19.00 και 05.00.

Με την εγκύκλιο για το «μερικό κλείσιμο» που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την Προεδρική Συνέλευση του Υπουργικού Συμβουλίου, η απαγόρευση των ωρών 58 ωρών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή, 16 Απριλίου στις 19:00 και εφαρμόστηκε αδιάκοπα Σαββατοκύριακο, έληξε στις 05:00.

μια νέα απόφαση για την Τουρκία τα τελευταία 4-7 χρόνια, οι πρώτοι περιορισμοί του Σαββατοκύριακου που εφαρμόστηκαν στη συνεχή άνοδο τον Δεκέμβριο, οι δρόμοι θα συνεχιστούν μέχρι να ληφθούν.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source