Το στενό σπίτι στο Λονδίνο πωλείται 1.1 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Είναι “μπερδεμένο” μεταξύ του κομμωτηρίου και του ιατρού, είναι τόσο στενό που μπορεί να μην το παρατηρήσετε καν. Η στενότερη κατοικία στο Λονδίνο, πλάτους μόνο 170 εκατοστών, πωλείται προς 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Βρίσκεται στη γειτονιά Shepherds ‘Bush, αυτό το υπέροχο διώροφο κτίριο ήταν αρχικά ένα βικτοριανό κατάστημα καπέλων με αποθήκες και πολυκατοικίες.

Αυτό το ειδικό ακίνητο διατίθεται προς πώληση αξίας 950.000 λιρών (1,1 εκατομμύρια ευρώ).

Για τον διευθυντή πωλήσεων ακινήτων David Meyers, αυτή η τιμή εξηγείται από το γεγονός ότι το κτίριο, που χτίστηκε στα τέλη του 19ου ή στις αρχές του 20ου αιώνα, είναι “ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας του”. . Του Λονδίνου. “

“Είναι μέρος της μαγείας του Λονδίνου”, είπε στο AFP.

Το μέγεθος των δωματίων από τη μία γωνία του σπιτιού στην άλλη είναι πολύ διαφορετικό. Αν και η ημιώροφος είναι το πιο στενό δωμάτιο, είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέγεθος της τραπεζαρίας. Υπάρχει πίσω ένας κήπος πλάτους 2,5 μέτρων.

Ισόγειο և Ο πρώτος όροφος έχει παρόμοιο μέγεθος. Στο ισόγειο, εκτός από το δωμάτιο-γραφείο, υπάρχει μια βεράντα με θέα στις στέγες και τις καμινάδες του Δυτικού Λονδίνου.

Στον δεύτερο όροφο, υπάρχει ένα μπάνιο με ντους, στον τρίτο όροφο, ένα κύριο δωμάτιο, ο χώρος του οποίου είναι προσβάσιμος μέσω της πόρτας του δαπέδου.

Για τον David Myers, αυτό το σπίτι προορίζεται για ένα “νεαρό ζευγάρι ή μισθωτή” που “έχει δει την ομορφιά του και θέλει να το αγοράσει.”

Λόγω των «μοναδικών» χαρακτηριστικών των καινοτομιών του στο εσωτερικό του, το σπίτι μπορεί να εμφανιστεί ως αγοραστής τέχνης ή «μποέμ» αγοραστής.

“Δεν υπάρχει άλλο σπίτι στο Λονδίνο πλάτους 1,7 μέτρων. Υπάρχουν πενταώροφα κτίρια, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι τόσο μοναδικό », εξηγεί ο Meyers.

Η τιμή του ακινήτου είναι πολύ υψηλότερη από το μέσο όρο (256.000 (292.000 ευρώ) που αγοράζει ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στην αγορά του Λονδίνου.

“Είναι πιο ακριβό γιατί τα έχει όλα. “Μπορείτε να είστε στην καρδιά του Λονδίνου σε 10-15 λεπτά από μια περιοχή όπως ο Shepherd Bush”, εξηγεί ο μεσίτης.

Πηγή: cnn.gr

Source