“Το σχέδιο ανάπτυξης είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη του Güzelyurt”

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Güzelyurt Development and Development Association (GÜKAD) επισκέφτηκαν τον κυβερνήτη της περιφέρειας Güzelyurt, Savaş Orakçıoğlu και έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο αστικής ανάπτυξης και ανάπτυξης του πόλης Güzelyurt που διοργανώθηκε από το GÜKAD.

Η GÜKAD δήλωσε ότι το αναπτυξιακό σχέδιο είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η GÜKAD, ο Πρόεδρος Reşat Kansoy είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό γεωργικής παραγωγικότητας του Güzelyurt, τον καθορισμό των περιφερειών που είναι ανοικτές στην ανάπτυξη, την κάλυψη των αναγκών στέγασης με έργα «κοινωνικής στέγασης», την ολοκλήρωση των βιομηχανικών και εμπορικών μελετών, οι κοινωνικές και Πράσινο δηλώνοντας ότι ο τρόπος σχεδιασμού των περιοχών είναι οι μελέτες του αναπτυξιακού σχεδίου, τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, η κεντρική κυβέρνηση και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις πρέπει να αναλάβουν δράση για το Güzelyurt χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

“Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ GÜZELYURT ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα διαρθρωτικά και οικονομικά προβλήματα των τεχνιτών του Güzelyurt. Ο Kansoy επεσήμανε ότι η Güzelyurt πρέπει να στραφεί προς εναλλακτικούς τουριστικούς τομείς μαζί με τη γεωργία και είπε: «Οι έμποροι και οι βιομήχανοι του Güzelyurt χρειάζονται βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα σχέδια για να σηκωθούν και να αναπνεύσουν, είναι δυνατόν για τους ανθρώπους της περιοχής να χαμογελάσουν με την οικονομική ανάπτυξη σχέδιο.

Ο Kansoy είπε ότι πρέπει να τηρηθούν κανονισμοί όπως χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, έργα πεζών, ευκολότερη πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους, ευελιξία στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος, έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να κάνουν επιχειρήσεις.

Ο Kansoy ήθελε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις στέγασης και εργασίας των νέων από το Güzelyurt.

Ο GÜKAD ευχαρίστησε την Επαρχιακή Διοίκηση του Güzelyurt και το Περιφερειακό Αστυνομικό Συμβούλιο για το αφοσιωμένο έργο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επιδημικής διαδικασίας και παρουσίασε μια πλάκα εκτίμησης στον Κυβερνήτη της Περιφέρειας Güzelyurt Savaş Orakçıoğlu.

.Source