“Το τέλος του δρόμου έχει εμφανιστεί … Ελπίζω να μπορείτε να το δείτε.”

Αναπληρωτής Λαϊκού Κόμματος (HP) Τολγκα Ατακάν«Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουν τα πάντα…» είπε, κάνοντας μια σιωπηρή ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα.

«Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους, γιατί και πώς έγιναν αυτά τα βήματα. Τίποτα δεν κρύβεται στη χώρα… »Ο Atakan επεσήμανε ότι οι άνθρωποι βλέπουν επίσης τα ψέματα που αναφέρονται με χαμόγελο και ότι οι άνθρωποι βλέπουν πώς η κρίση στη χώρα αγωνίζεται με άλλες ατζέντες.

Λέγοντας “Μην νομίζετε ότι η Κυριακή θα παρέμβει και θα ξεχαστούν”, ο Atakan χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της δήλωσής του:

«Μην νομίζετε ότι αυτή η εταιρεία θα συνεχίσει έτσι. Θα μπορείτε επίσης να συνεχίσετε αυτό το μεσαίο παιχνίδι άνετα …

Εκτός από την καταπολέμηση της υγείας, της πανδημίας, της οικονομίας και των διαρθρωτικών προβλημάτων που γίνονται μαζικά, είναι προφανές πού ξοδεύεται ο χρόνος που πρέπει να δαπανηθεί σε αυτούς τους τομείς.

Αυτή η ανάκαμψη έχει περάσει από την ιδρυτική φάση της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, με την αποφυγή του «αλλά βάζουμε τα χέρια μας κάτω από την πέτρα», πώς τα πράγματα είναι χαλασμένα, πώς σπαταλάται η διαδικασία, πώς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κρίση, πώς η χώρα δεν πρέπει να ληφθεί προς όφελος της χώρας, και περισσότερα παραδείγματα πετούν …

Το τέλος του δρόμου έχει εμφανιστεί …

Ελπίζω να το δείτε αυτό … “

.Source