Το ταξίδι #Virtual SantaS ήταν μεγάλη επιτυχία

Το #Support CY Online Santa Claus γνώρισε περισσότερα από 2.500 παιδιά, δίνοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Σε ένα χρόνο που τα χαμόγελα κρύβονται πίσω από προστατευτικές μάσκες και οι αγκαλιές απαγορεύονται αυστηρά, το #Support CY έχει βρει έναν τρόπο να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς σε 2.500 παιδιά. Το έκανε αυτό χάρη στην εκστρατεία #Virtual Santa, η οποία ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου και έληξε στις 30 του ίδιου μήνα με μια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων που γέμισαν τις διακοπές των παιδιών με φως και χρώμα.

Ο Άγιος Βασίλης, με τις οθόνες του αυτοκινήτου του σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet, συναντήθηκε με παιδιά τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τον δουν σε ένα παραμύθι, να του μιλήσουν, να του ζητήσουν να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, shared μοιράστηκε γενναιόδωρα την αγάπη, τα χαμόγελα και τις ευχές του. Η πολύ επιτυχημένη αποστολή του τελείωσε με συναντήσεις στο Νοσοκομείο Μακαρίου με παιδιά που νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Νεανικών, με παιδιά καραντίνας-θετικά σε καραντίνα και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκστρατεία #VirtualSanta υπερέβη όλες τις προσδοκίες από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης. Η απάντηση έλαβε θερμά, όπως και τα ενθουσιώδη σχόλια που ακολούθησαν κάθε διαδικτυακή εμφάνιση του Άγιου Βασίλη.

Το #Virtual Santa προσθέτει πολλή # Υποστήριξη σε δραστηριότητες ΕΚΕ που υποστηρίζουν τους συνανθρώπους μας, υπόσχοντας να συνεχίσει να το προσφέρει όπου χρειάζεται.

Το Online Santa Claus ήταν κοντά σε παιδιά #SupportCY Network, Bank of Cyprus, Response և Petrolina Network, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold Digital Printers, Leroy Merlin Χάρη στον επίσκοπο Προκοπίου. ,

Source