Το ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους λαούς της Κερύνειας το 2021

Το ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους λαούς της Κερύνειας το 2021

Με την εντολή του υπουργού Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Ünal Üstel, το Ταχυδρομείο Πακέτο της Κερύνειας θα αρχίσει να εξυπηρετεί τον λαό της Κερύνειας το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Το ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους λαούς της Κερύνειας το 2021

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του τουριστικού λιμένα της Κερύνειας και μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών το 2019, αλλά παρέμεινε αδρανές μέχρι σήμερα, είναι ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών προκειμένου να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση στο κοινό μετά τη συμφόρηση στο Κεντρικό Ταχυδρομείο της Κερύνειας. Unal ÜstelΘα τροποποιηθεί με την εντολή του Ταχυδρομείου Πακέτο της Κερύνειας και θα αρχίσει να εξυπηρετεί τους λαούς της Κερύνειας.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Üstel Κορωνοϊός Με στόχο την ανακούφιση του βάρους του Κεντρικού Ταχυδρομείου της Κερύνειας, το οποίο ήταν ανεπαρκές όσον αφορά τον χώρο εργασίας μετά την ένταση του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω της επιδημίας, και για την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης στους κατοίκους της Girne, η φυσική και τεχνική υποδομή του κτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί πλήρως.

Μετά το ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας, το οποίο θα εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της Κερύνειας, η συμφόρηση στο κεντρικό ταχυδρομείο της Κερύνειας έχει εξαλειφθεί και όλες οι ταχυδρομικές συναλλαγές εκτός από τον εκτελωνισμό θα προσφέρονται στους πολίτες μας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του λαού της Κερύνειας και της χώρας, οι εργασίες ανακαίνισης θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κτίριο σχεδιάζεται να ανοίξει ως ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Όλα τα δέματα και τα δέματα που υπόκεινται σε τελωνεία, τα οποία θα σταλούν στα ταχυδρομεία της Κερύνειας με αεροπλάνο και πλοίο από το εξωτερικό, θα εκτελωνιστούν και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στο εν λόγω κτίριο. Οι ιδιοκτήτες δεμάτων και δεμάτων θα ειδοποιηθούν στέλνοντας ένα SMS όταν οι αποστολές τους φτάσουν στο ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας.

Άλλα νέα της Κερύνειας

.Source