Το «τελείωσαν» για τον Νικόλα Ιωάννου. Οι δύο γνωστοί που θα βρει

Διαβάζοντας το SDNA, ο αριστερός Νικόλαος Ιωάννου θα είναι πιθανώς η πρώτη κίνηση του Άρη τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος παίκτης του Nottingham Forest δεν μετρά τον Chris Hutton, ο οποίος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να απελευθερώσει – αν και προσωρινά – όσοι παραμένουν στη μεγάλη λίστα του αγγλικού συλλόγου, ικανοποιεί τους όρους και τις “επιθυμίες” της αριστερής θέσης του Akis Manzios. ,

Φτάνοντας στην Ελλάδα, ο διεθνής Κύπριος θα βρει δύο γνωστά πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ioannou և Benaluan συνυπήρχε στο Nottingham για περίπου δέκα ημέρες, από τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν οι Βρετανοί επέστρεψαν στους Κύπριους, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όταν έφυγε ο Benaluan, φορούσε το πουκάμισο του Άρη.

Και αν η γνωριμία των δύο μπορεί να μην είχε καταφέρει να γίνει σοβαρή, αυτό δεν ισχύει για τον Facudo Bertolio. Ο μέσος Αργεντινός του Άρη πέρασε ενάμιση χρόνο στο APOEL, από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2018, με το παιχνίδι του. Αυτές ήταν η τρίτη και η τέταρτη σεζόν του Ιωάννου στο APOEL, όπου έφυγε ως ενήλικας, αφήνοντας την ακαδημία της Manchester United το 2014. Στην πραγματικότητα, στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, ο Κύπριος αμυντικός πήρε μια βασική θέση στην ομάδα, συμμετέχοντας στους γύρους “32” και “16” του Europa League, αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μετακινηθεί επιτέλους στον Άρη (είτε μέσω αγοράς είτε με δάνειο), ο Ιωάννου θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρώτο βήμα προσαρμογής, βρίσκοντας έναν άνδρα με τον οποίο έχουν μοιραστεί μια σεζόν και μισή μεγάλη επιτυχία. αλλά ήταν ένας άλλος αμυντικός που γνώρισε στο αγγλικό έδαφος.

Source