Το τηλέφωνο που πούλησε χτύπησε, αποδείχθηκε ότι ήταν σε λειτουργία

πανό99

Θα πληρώσει τα χρήματα για το τηλέφωνο … Η αστυνομία, η οποία μετέφερε χθες το TB στο δικαστήριο με αίτημα σύλληψης, δήλωσε ότι ο ύποπτος ήρθε στην ΤΔΒΚ για 3 ημέρες στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά δεν επέστρεψε και παρέμεινε χωρίς άδεια στη χώρα και δεν πήρε πίσω το τηλέφωνό του, το οποίο πούλησε για 400 TL, με την αιτιολογία ότι θα λάβει κάποιες πληροφορίες σε αυτό. Στη δήλωσή του, σημείωσε ότι είπε ότι όταν τα χρήματα κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του, δεν επέστρεψε το τηλέφωνο επειδή θα πλήρωνε τα χρήματα.

Ο ύποπτος που ονομάζεται TB, ο οποίος εισήλθε στην ΤΔΒΚ για 3 ημέρες χωρίς καραντίνα στις αρχές Δεκεμβρίου με σκοπό τον τζόγο και δεν επέστρεψε, πήρε το κινητό του τηλέφωνο από μια επιχείρηση με την αιτιολογία ότι επρόκειτο να πάρει τις πληροφορίες σε αυτό και να τα επιστρέψει.

Η φυματίωση, η οποία διερευνήθηκε για εγκλήματα “περιτομής” και “μη εξουσιοδοτημένης διαμονής” από τον θεματοφύλακα, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο χθες και ελήφθη εναντίον του μια τριήμερη απόφαση κράτησης.

Ο Fezile Kesat, ο αστυνομικός που έδωσε ορκωτή μαρτυρία κατά τη χθεσινή ακρόαση κράτησης που πήρε συνέντευξη στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Κερύνειας, ήταν παρουσία του ύποπτου φυματίωσης Nano Technology, η οποία λειτουργεί στην οδό Canbolat στην Girne στις 20 Δεκεμβρίου στις 20.00 στις 31 Δεκεμβρίου 2020 και διοικείται από τον Amir Shahzad Shahid. Το εμπορικό σήμα Huawei Y7, το οποίο είχε πουλήσει στο παρελθόν για 400 TL από το κατάστημα, είπε ότι θα πήρε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου 865654048880783 imei και θα του δώσει πίσω τα προσωπικά του στοιχεία.

Ο Kesat δήλωσε ότι το περιστατικό γνώρισε η αστυνομία στις 2 Ιανουαρίου 2021 και ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε στην Κερύνεια την ίδια ημέρα και συνελήφθη σύμφωνα με εκκρεμή απόφαση.

Ο Kesat είπε ότι ο ύποπτος έκανε μια εθελοντική δήλωση την ίδια ημέρα και έλαβε το τηλέφωνό του από το θέμα στις 31 Δεκεμβρίου 2020 για να κάνει μια κλήση, στη συνέχεια έφυγε και πήγε στο διανομέα μετρητών, αλλά δήλωσε ότι δεν επέστρεψε το τηλέφωνο επειδή θα πληρώσει τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει στον αφηγητή.

Ο αστυνομικός Kesat δήλωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη και κατά τη διάρκεια του ελέγχου μετανάστευσης, εισήλθε στην ΤΔΒΚ για 3 ημέρες χωρίς καραντίνα στις 5 Δεκεμβρίου 2020, αλλά δεν έφυγε από τη χώρα εντός των καθορισμένων 3 ημερών και διέμεινε στην ΤΔΒΚ χωρίς άδεια παραμονής από τις 08.12.2020.

Ο Kesat δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του υπόπτου συνεχίζεται, ότι αυτό που έκανε ενώ ήταν σε φυγή στη χώρα θα διερευνηθεί και επίσης ότι τα αρχεία των εγκλημάτων που διέπραξε θα ετοιμαστούν και απαιτούσαν να κρατηθεί στην αστυνομία για 3 ημέρες.

Ο δικαστής Özge Uğraşın, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία της, διέταξε την ύποπτη να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας. (ΚΑΜΑΛΙ ΝΕΑ)

Source