Το τρίο των βρεφών της Πρωτοχρονιάς του Falkirk προσφέρει μια φωτεινή αρχή έως το 2021

Η Ivy McKnight ήρθε πρώτη – μια ημέρα πριν από την ημερομηνία λήξης της – στις 6.18 π.μ. στο Forth Valley Royal Hospital (FVRH), με βάρος 7 κιλά 15 ουγκιές.

Η Mum Jade Burns (30) είπε: «Όλα ήταν καλά, αν και είναι λίγο διαφορετικό με το COVID-19. Δεν αφήνουν τον σύντροφό σας να εισέλθει έως ότου η εργασία σας είναι πραγματικά ενεργή.

«Η γέννηση διήρκεσε τέσσερις ώρες και ο σύντροφός μου Μπίλι δεν ήρθε μέχρι τις 5.30πμ, με τον Ivy να γεννήθηκε λίγο πριν τις 6.20πμ.»

“/>Το μωρό της Πρωτοχρονιάς Ivy McKnight, που ήρθε στον κόσμο στις 6.18 π.μ. την 1η Ιανουαρίου 2021, ενώνει τους γονείς Billy McKNight και Jade Burns και τον μεγάλο αδελφό Ethan (6) στο νέο σπίτι της στο Blythwood Terrace, Carronshore
Το μωρό της Πρωτοχρονιάς Ivy McKnight, που ήρθε στον κόσμο στις 6.18 π.μ. την 1η Ιανουαρίου 2021, ενώνει τους γονείς Billy McKNight και Jade Burns και τον μεγάλο αδελφό Ethan (6) στο νέο σπίτι της στο Blythwood Terrace, Carronshore

Ενώ η γέννηση πήγε χωρίς εμπόδια, η Jade – δάσκαλος νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Σχολείο Linlithgow – είχε ανησυχίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Ανησυχούσα να είμαι έγκυος και να βγαίνω στη δουλειά κατά τη διάρκεια του COVID-19, αλλά το σχολείο είχε πολλά μέτρα ασφαλείας».

Ο μπαμπάς Billy McKnight, εργάτης της Maxi Construction, και ο μεγάλος αδελφός Ethan (6) κάνουν τώρα φασαρία το μωρό Ivy στο οικογενειακό σπίτι στο Carronshore.

Οι τρέχοντες περιορισμοί σημαίνουν ότι είναι δύσκολο για τα μέλη της οικογένειας να επισκεφθούν τον Ivy και, ενώ οι γονείς του Jade ήταν σε θέση να συναντήσουν τη νέα άφιξη, η μαμά του Billy δεν έχει ακόμη τη χαρά.

“/>
Ο Liam McMinn και η Natasha Quigley με το αγοράκι τους Hunter McMinn που γεννήθηκαν στις 11.55 π.μ. την Πρωτοχρονιά ζυγίζουν 6 λίβρες 1 ουγκιό.

Ο Little Hunter McMinn ακολούθησε τον Ivy στον κόσμο στις 11.55πμ, ζυγίζοντας 6lb 1 ουγκιό.

Η μαμά Νατάσα Κουίγκλι (18) είπε ότι δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα με τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και όλα πήγαν καλά με την εγκυμοσύνη. Τώρα αυτή και ο νέος μπαμπάς Liam McMinn (18) αγκαλιάζουν τον μικρό Hunter στο σπίτι της μαμάς της Natasha στο Bainsford.

Το όνομα Hunter ήταν κάτι που βρήκε ο Liam και του άρεσε η Νατάσα.

Το τελευταίο μωρό της Πρωτοχρονιάς του 2021 της περιοχής Falkirk έφτασε λίγο περισσότερο από μισή ώρα μετά τον Hunter, όταν η Eva Buchanan εμφανίστηκε στις 12.24 μ.μ., ζυγίζοντας 6 λίβρες 7 ουγκιές.

“/>
Νέοι γονείς Steven Buchanan και Samantha Darrien με την κόρη μωρό Eva Buchanan που γεννήθηκε στις 12.24μμ την Πρωτοχρονιά και ζύγιζε 6lb 7 ουγκιές

Η πρώτη μαμά Samantha Darrien (35) ευχαρίστησε το προσωπικό της FVRH για τη φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια των τρεχόντων περιορισμών COVID-19.

Η διαδικτυακή εργαζόμενη Sainsburys γέλασε: «Η Εύα συλλάβτηκε κατά τη διάρκεια κλειδώματος και τώρα γεννήθηκε σε κλειδαριά. Εάν κάτι δεν μπορώ να επαινέσω το προσωπικό αρκετά, ειδικά με τον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα στο λεπτό.

«Έκαναν το καλύτερό τους με τους περιορισμούς που έπρεπε να εργαστούν».

Η Samantha και ο συνεργάτης Steven Buchanan (36), συνεργάτης από το εμπόριο, επρόκειτο να παντρευτούν στην Κύπρο τον περασμένο Ιούνιο, αλλά, όπως και με πολλά πράγματα το 2020, αυτά τα σχέδια τέθηκαν σταθερά στο backburner.

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε διακοπές και να παντρευτούμε», είπε η Samantha. «Έτσι, είχαμε ένα μωρό αντ ‘αυτού. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην Κύπρο και να παντρευτούμε αργότερα. ”

Η νέα οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι τους στο Polmont.

«Η Εύα είναι το πρώτο εγγόνι και για τα δύο παππούδες και γιαγιάδες και μπόρεσαν να τη δουν μόνο από το παράθυρο ή την πόρτα με τις μάσκες τους. Δεν υπάρχουν αγκαλιές ακόμη, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα είναι πολύ καιρό », είπε η Samantha.

Η Εύα ήταν ένα οικογενειακό όνομα που συνδέεται με τους Νορβηγούς παππούδες της Σαμάνθα και το ζευγάρι το άρεσε.

Source