Το υλικό των παναρμενικών εξετάσεων είναι γνωστό, τα γυμναστήρια είναι ανοιχτά μέχρι τον Ιούνιο

Το υλικό των παναρμενικών εξετάσεων «κλειδώνει» την Παρασκευή, οι μαθητές του τελευταίου έτους εισέρχονται στους τελικούς απευθείας και αρχίζουν επίσημα να προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους. Μετά την απάντηση, το πανερμανικό πρόγραμμα εξετάσεων άλλαξε αλλάζοντας την ημερομηνία της εξέτασης βιολογίας.

Μιλώντας στο σόου Alpha Enimeros, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Τέμης Πολίβου είπε ότι το θέμα των Κυπριακών εξετάσεων θα ανακοινωθεί τελικά αύριο και ότι το άγχος των μαθητών θα τελειώσει καθώς ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν έως τις 20 Μαΐου, τα μαθήματα θα τελειώσουν.

Οι ημερομηνίες απόλυσης των εξετάσεων, οι τετραμηνιαίες ημερομηνίες εξετάσεων και το υλικό περιμένουν τώρα. Πρόσθεσε ότι φαίνεται ότι οι τετράμηνες εξετάσεις θα συμπίπτουν με τις κυπριακές εξετάσεις.

Όσον αφορά τα γυμναστήρια, οι εξετάσεις απόλυσης διεξήχθησαν τον τελευταίο χρόνο και από τον επόμενο χρόνο θα γίνουν τετράμηνες εξετάσεις. Φέτος δεν θα κλείσουν στα τέλη Μαΐου, όπως κάνουν σήμερα, αλλά θα συνεχίσουν την κανονική τους εργασία μέχρι τις 10 Ιουνίου για πρόβες, μετά τις οποίες οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τις 10 Ιουνίου έως τις 18 Ιουνίου.

Source