“Το Υπουργείο δεν προσποιείται ότι ζητά εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο”

Η Τουρκική Ένωση Δασκάλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κύπρου (KTOEÖS) έκανε μια δήλωση τύπου ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και κατηγόρησε το Υπουργείο ότι δεν ξεκίνησε πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση και υποστήριξε ότι το Υπουργείο δεν ενήργησε σαν να ζητούσε εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο και δεν έκανε ό, τι είναι απαραίτητο.
Σημειώνοντας ότι το KTOEÖS, οι δάσκαλοι, οι επόπτες, οι διευθυντές, οι βοηθοί και οι εμπειρογνώμονες της πληροφορικής συμβάλλουν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στη μετάβαση στην προσωπική κατάρτιση, η Ένωση δήλωσε: «Η κυβέρνηση UBP-DP-YDP, η οποία δεν θέλει να ξεκινήστε πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση Οι λανθασμένες αποφάσεις που έλαβε είναι οι πολιτικές που προτιμούσε. “Είναι ο Υπουργός Παιδείας που προσποιείται ότι ζητά προσωπική εκπαίδευση και δεν κάνει ό, τι είναι απαραίτητο”, είπε.
GÖKÇEBEL: “Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕ ΛΟΓΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ”
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του KTOEÖS Tahir Gökçebel δήλωσε ότι η ανώτατη επιτροπή υγείας έχει εξαλειφθεί και η επιστήμη βρίσκεται στο παρασκήνιο. υποστήριξε ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις και πολιτικές ήταν αποτελεσματικές · “Οι πληροφορίες που δίνουν στην κοινωνία είναι τώρα όπως θέλουν”, είπε.
Ο Gökçebel σημείωσε ότι από τα αριθμητικά στοιχεία που δόθηκαν χθες, σημαίνει ότι υπάρχουν 1066 θετικές περιπτώσεις σε 100 χιλιάδες άτομα, 88 από τα οποία εντοπίστηκαν.
Ο Γκότσμπελ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Παιδείας Όλγκαν Αμακάογλου συνέχισε τις δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στην Άγκυρα με απομιμήσεις και τακτικές του ΑΚΡ, είπε ότι ο υπουργός είπε πάντα λάθος πράγματα στα προγράμματα που παρακολούθησε. Ισχυρίστηκε ότι η δήλωση ότι οι μαθητές της 12ης τάξης ήθελαν να πάνε στο σχολείο ήταν μία από αυτές.
Ο Gökçebel κατηγόρησε το Υπουργείο ότι δεν άκουσε μαθητές, δασκάλους και γονείς, ότι εργάστηκε για «εμπόρους ιδιωτικών σχολείων» και το επικρίνει για τη δήλωση «Υπήρχε ένα εμβόλιο, αλλά δεν το κάναμε», και εξέφρασε την άποψη ότι τα υπάρχοντα εμβόλια ήταν δεν χρησιμοποιείται σωστά. Ο Γκέκεμπελ είπε, “Πού πήγαν 120 χιλιάδες εμβόλια; Χάσατε την εκπαίδευση”, είπε.
Ο Gökçebel, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Uncleoğlu δεν σκέφτηκε το επόμενο έτος και ότι το επόμενο έτος θα χαθεί, προειδοποίησε επίσης ότι το επόμενο έτος θα μπορούσε να σωθεί με τον σωστό σχεδιασμό και βήματα.
“ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”
Μετά την ομιλία του Gökçebel, η Γενική Γραμματέας του KTOEÖS Selma Eylem διάβασε το δελτίο τύπου που ετοιμάστηκε.

banner69

«Ο Υπουργός Παιδείας δεν υποστήριξε την είσοδο σε καραντίνα για να επιτρέψει την προσωπική εκπαίδευση στα σχολεία, δεν προσπάθησε να βελτιώσει την υγεία του σχολείου προκειμένου να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητας, δεν έκανε δοκιμές PCR από εκπαιδευτικό προσωπικό που πήγε στα σχολεία στις 24 Αυγούστου και παρά το «Πρωτόκολλο μόλυνσης-επαφής» Στη δήλωση, η οποία φέρεται ότι «δεν δημιούργησε», άλλα πράγματα που φέρεται να μην έκανε ο Υπουργός αναφέρονται ως εξής:
“ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MOODLE ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ”
«Δεν έχει κάνει ποτέ πανδημία ή σχολικό προϋπολογισμό για κανένα σχολείο. Παρά τις μέγιστες συνεισφορές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δεν έχει ολοκληρώσει το σύστημα Moodle. Δεν ενίσχυσε την υποδομή διακομιστή / διαδικτύου του υπουργείου. Δεν έχει κάνει το αραιωμένο, διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών. Δεν θεώρησε την πρόταση του KTOEÖS να πληρώσει το μισό του κόστους των ηλεκτρονικών θερμομέτρων στα σχολεία και να τα εγκαταστήσει. Δεν ετοίμασε υλικό κατάλληλο για τη νέα εκπαιδευτική του κατάσταση, δεν ετοίμασε εκπαιδευτικούς για τη νέα κατάσταση με ενδοϋπηρεσιακή εκπαίδευση. Δεν έχει καθορίσει το αραιωμένο / on-line νομικό πλαίσιο. Δεν παρείχε σε όλα τα παιδιά πρόσβαση σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ο καθαρισμός στα σχολεία δεν έχει ολοκληρώσει το τακτικό προσωπικό παρέχοντας υγιεινή. Η φυσική ανεπάρκεια των σχολείων (Μάσκα-Απόσταση) δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν έχει λάβει επιπλέον προφυλάξεις σχετικά με την πανδημία κατά τη μεταφορά. Δεν με πειράζει την αραιωμένη άφιξη ιδιωτικών σχολείων για 5 ημέρες και τα δημόσια σχολεία για 2-3 ημέρες. Ενώ οι ανισότητες αυξάνονταν, δεν ακούγεται ότι οι εξετάσεις επιλεκτικής εξάλειψης συνεχίστηκαν ακριβώς. Οι μαθητές και οι γονείς δεν ενημέρωσαν. Δεν παρείχε καμία υποστήριξη ακόμη και σε μαθητές που δεν μιλούν Τουρκικά και που θέλουν ειδική εκπαίδευση. Για να ολοκληρωθεί το προσωπικό του σχολείου, οι δάσκαλοι δεν έκαναν ήχο όταν οι εξετάσεις τους όπως ο αρχηγός του εργαστηρίου αναβλήθηκαν για μήνες ».
“AMCAOĞLU ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ”
Στη δήλωση, ισχυρίστηκε ότι “ο Αμκάογλου πήρε πολιτική στάση μεταβαίνοντας από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Παιδείας, προτιμώντας τα καζίνο να παραμείνουν ανοιχτά, να μην πραγματοποιούν συνέδρια και γκαλά αντί να διατηρούν τα σχολεία ανοιχτά”, και Υποβλήθηκαν οι ακόλουθοι ισχυρισμοί για το Amcaoğlu:
«Έχει αποδειχθεί ότι η απαίτηση για εμβολιασμό των εργαζομένων στην εκπαίδευση συνίσταται σε μια διαμάχη εξουσίας μέσα στο κόμμα. Λαμβάνει μονόπλευρες καθημερινές αποφάσεις λέγοντας ότι συναντάμε τα συνδικάτα. (Αλλαγή του ονόματος του BTMK, ζητώντας την κατάργηση της βαθμολογίας Τ) Πρόσωπο – KTOEÖS, το οποίο έχει συμβάλει περισσότερο σε αυτήν την έκτακτη περίοδο, το οποίο δεν έχει καμία άλλη ζήτηση εκτός από την υγεία και την ασφάλεια για πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση, και Κάνει συνεχώς δράσεις και διαλέξεις που θα κάνουν το έργο των εκπαιδευτικών μηδενικό. «Τα σχολεία δεν μπορούν να κλείσουν», 2 μέρες μετά είπε, «Τα σχολεία δεν μπορούν να κλείσουν πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση».
“ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ”
Ο υπουργός Amcaoğlu επισκέφτηκε τα κανάλια και κατηγόρησε τους συνδικαλισμένους δασκάλους με αγενή γλώσσα, χειροκρότησε την παραγγελία σε ιδιωτικά σχολεία, δεν είπε ούτε λέξη σε όσους προσβάλλουν τους δασκάλους «Χωρίς Οικονομικές Επιστροφές», είπε «Δεν θα ανοίξω σχολεία πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς εμβολιασμό “και άνοιξε σχολεία για μαθητές 12ης τάξης στο Συμβούλιο Υπουργών. Στη δήλωση, η οποία ισχυρίστηκε επίσης ότι ενέκρινε την απόφαση, επικρίθηκε, υποστηρίζοντας ότι οι διορισμοί γραφειοκράτη του υπουργείου ολοκληρώθηκαν ενώ οι κενές θέσεις, οι οποίες δεν είχαν εγκριθεί για μήνες, συνέχισε.
Στη δήλωση, τα φερόμενα πράγματα που έκανε ο Amcaoğlu αναφέρονται ως εξής:
«Μετέφερε 45 εκατομμύρια εγγυημένα χρήματα στην ΕΑΤ της εταιρείας εισαγωγής αντί του προϋπολογισμού στα σχολεία. Παρά τον αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων και παραλλαγών, και την απουσία μαθητών από δημόσια σχολεία, επιμένει ότι οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου φέρνουν τους 12ους μαθητές στο σχολείο για να συλλέξουν χρήματα από τις οικογένειές τους. Οι μαθητές θέτουν τις οικογένειές τους σε κίνδυνο και αγνοούν τις φωνές και τις απαιτήσεις τους. Οι μαθητές της 12ης τάξης του επαγγελματικού γυμνασίου, οι οποίοι αναγκάζονται να πάνε σε επιχειρήσεις για κατάρτιση δεξιοτήτων στις επιχειρήσεις, αγνοούν τις ανησυχίες των οικογενειών τους. Παρά τους 12ους μαθητές που δεν θέλουν να έρθουν στο σχολείο, κάνει την προπαγάνδα ότι η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση συνεχίζεται. Το Covid 19 δεν έχει παραλλαγές και τα σχολεία λειτουργούν σαν να μην είναι ειδικές περιοχές μόλυνσης. Εμβολιάστηκε, χλευάζει, «Υπάρχει ένα εμβόλιο, αλλά δεν το κάναμε» ως απάντηση στο αίτημα εμβολιασμού των εργαζομένων στην εκπαίδευση. Ο δάσκαλος παρακολουθεί ήσυχα την αναβολή των εξετάσεών του, όπως και ο επικεφαλής του εργαστηρίου ».

Source