Το υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Αμερικανούς να μην επισκεφθούν 131 χώρες λόγω της επιδημίας

“Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει προσθέσει περίπου 100 χώρες στον ξεναγό του επιπέδου 4, συμβουλεύοντας τους Αμερικανούς να μην πάνε μαζί τους λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου Covid-19”, είπε.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Αυτή η αναθεωρημένη λίστα περιλαμβάνει, ενδεικτικά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των χωρών ανώτερου επιπέδου (“Επίπεδο 4”) βάσει των τρεχουσών εκτιμήσεων εμπειρογνωμόνων υγείας των ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν το 80% όλων των χωρών στον κόσμο βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Μέχρι χθες, Τρίτη, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατατάχθηκε μόνο 34 χώρες στην τέταρτη κατηγορία (από συνολικά περίπου 200), ενώ σήμερα έχουν αυξηθεί σε 131. Το υπουργείο αρνήθηκε να σχολιάσει πότε θα ολοκληρώσει αυτήν την ενημέρωση ταξιδιού. εντολή:

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρόσθεσε περίπου 100 χώρες στον ξεναγό του «Επίπεδο 4», συμβουλεύοντας τους Αμερικανούς να μην πάνε μαζί τους λόγω του «πολύ υψηλού επιπέδου Covid-19».

Αυτή η αναθεωρημένη λίστα περιλαμβάνει, ενδεικτικά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των χωρών ανώτερου επιπέδου (“Επίπεδο 4”) βάσει των τρεχουσών αξιολογήσεων εμπειρογνωμόνων υγείας των ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν το 80% όλων των χωρών στον κόσμο βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Μέχρι χθες, Τρίτη, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατατάχθηκε μόνο 34 χώρες στην τέταρτη κατηγορία (από συνολικά περίπου 200), ενώ σήμερα έχουν αυξηθεί σε 131. Το υπουργείο αρνήθηκε να σχολιάσει πότε θα ολοκληρώσει αυτό το ταξίδι. εντολή:

Source