“Το Υπουργείο Οικονομίας πρέπει να εκπληρώσει την ευθύνη του”

Yenal Yours:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της HP Yenal Yours επισήμανε τις δηλώσεις «ελάχιστου μισθού» του Erhan Arıklı και είπε, «Το Υπουργείο Οικονομίας πρέπει να εκπληρώσει την ευθύνη του».

Yenal Yours:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Αντιπρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος (HP) Το Yenal είναι δικό σου, Αναπληρωτής πρωθυπουργός Ερχάν ΑρίκλιΟι δηλώσεις σχετικά με τον κατώτατο μισθό, είπε, ήταν “ασυνεπείς”.

Στη δήλωσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε:

«Όχι τόσο πολύ, ο κ. Arıklı είχε πει πριν από 27 ημέρες ότι« το θέατρο πρέπει να τερματιστεί », με έντονη αντίθεση στον ελάχιστο μισθό. Ωστόσο, η ρητορική άρχισε να αλλάζει αμέσως όταν ήρθε στην κυβέρνηση. Φυσικά, το ιδανικό είναι να αναλάβει ευθύνη κάθε τμήμα προκειμένου να φέρει τον ελάχιστο μισθό στο επίπεδο διαβίωσης. Η τρέχουσα κατάσταση είναι απαράδεκτη. Για αυτόν τον λόγο, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, τόσο ο εργαζόμενος / ο εργαζόμενος πρέπει να ανταμείβονται και να υποστηρίζουν τον εργοδότη. Επομένως, το Υπουργείο Οικονομίας πρέπει να εκπληρώσει τη δική του ευθύνη.

Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, ο οποίος είπε: «Εάν δεν μπορούμε να αυξήσουμε τον ελάχιστο μισθό, θα κάνουμε την αγορά φθηνότερη» Ερχάν ΑρίκλιΠεριέγραψε τη διαδικασία καθορισμού του ελάχιστου μισθού ως «φρικιό» λέγοντας ότι ο ελάχιστος μισθός έχει χάσει αξία κατά 40 τοις εκατό έναντι του ξένου νομίσματος. Arıklı, περίπου 36 τοις εκατό, ενώ υπήρξε βελτίωση στον ελάχιστο μισθό στην Τουρκία, την ΤΔΒΚ, ότι δεν ήταν αποδεκτό το αντίθετο. “

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source