Το φάρμακο αντισωμάτων βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για άμεσο ανοσοποίηση έναντι κοροναϊού

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στη βρετανική εφημερίδα The Guardian. Βρετανοί εμπειρογνώμονες άρχισαν να εργάζονται για μια θεραπεία αντισωμάτων που ανοσοποιήθηκαν αμέσως κατά του Kovid-19. Πιστεύεται ότι το φάρμακο, το οποίο προορίζεται να παρέχει μακροχρόνια προστασία, θα μπορούσε να σώσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Θα σταματήσει το ψεκασμό της ασθένειας

Σε συνεργασία με το University College London Hospital (UCLH) που συνεργάζεται με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca και AZD7442 Το φάρμακο, που αναπτύχθηκε με το όνομα του αντισώματος, εφαρμόζεται στο άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό, εμποδίζοντας το άτομο να διαδώσει την ασθένεια και να έχει μια σοβαρή ασθένεια.

ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Το φάρμακο, το οποίο δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με μια ομάδα 10 ατόμων, πιστεύεται ότι παρέχει προστασία για τουλάχιστον 6 και το πολύ έως 1 έτος. Το φάρμακο έχει επίσης στόχο να δοκιμαστεί παγκοσμίως με 1125 άτομα.

Αναφέρεται ότι το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επείγουσες παρεμβάσεις σε νοσοκομεία και μπορεί να εφαρμοστεί σε γηροκομεία και πανεπιστήμια για την πρόληψη της ταχείας εξάπλωσης του ιού.

“ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΛΑ ΜΑΣ”

Δρ. Η Catherine Houlihan είπε στην εφημερίδα ότι εάν αυτή η μέθοδος λειτουργούσε, θα ήταν το πιο ισχυρό όπλο τους.

Source