Το φιλί της ζωής, ο νεαρός που είναι … ευχάριστο և … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ εναντίον του Ολυμπιακού φαίνεται σαν ένα φιλί της ζωής στους Μπλουζ, οι οποίοι δέχτηκαν αφόρητη πίεση αφού έχασαν από τον Εθνικό καθώς η συγκομιδή της ομάδας τους έφερε σε ένα σημείο όπου ακόμη και τέσσερις ομάδες πέφτουν σε κίνδυνο. Έτος στη δεύτερη κατηγορία.

Ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες της APOEL μπήκαν στο γήπεδο έδειξαν πόσο θέλουν να κερδίσουν εναντίον του Ολυμπιακού, να πλησιάσουν τον στόχο των πρώτων έξι, να μείνουν μακριά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Ο νεοφερμένος Garner և, ο οποίος στο δεύτερο παιχνίδι του ως βασικός παίκτης έδειξε ότι είναι ένας παίκτης από τη Σαχάρ և Nuhiu με διαφορετικές ιδιότητες καθώς τρέχει, σπρώχνει առաջ προκαλεί ρωγμές στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Άγγλος είχε επίσης μεγάλη βοήθεια από όλους τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός Castontonis ήταν ένας από αυτούς που ξεχώρισαν στο γήπεδο με τα περάσματα και τις ενέργειές του, ενώ σχεδόν έπρεπε να χριστεί ως επιθετικός στη δεύτερη ευκαιρία. Ήμισυ

Ταυτόχρονα, ο Ensue, ο οποίος έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της APOEL μέσω των κοινωνικών μέσων την περασμένη Τρίτη ότι θα συνέχιζε να αγωνίζεται για την ομάδα, τήρησε τις υποσχέσεις της, σημειώνοντας έναν εξαιρετικό αλλά αποφασιστικό στόχο που επέκτεινε το APOEL στο προβάδισμά του.

Το μόνο μαύρο σημείο σε όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες του APOEL ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία ήταν τραγική για ένα άλλο παιχνίδι. Ο «Ολυμπιακός» δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, γενικά, όταν οι «πράσινοι» κατέβηκαν στην γαλαζοπράσινη περιοχή, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι ένιωθαν ότι υπήρχε πανικός στην υπεράσπιση του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέντευξη Τύπου της συνάντησης, ο Σάββας Προυσαϊτίδης αντιμετώπισε τα αμυντικά κενά, όπως είπε, «έχουμε αδυναμίες, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Το γεγονός είναι ότι το APOEL έχει πλέον μόνο δύο πόντους στους πρώτους έξι πίνακες πρωταθλήματος · απομένουν μόνο δύο παιχνίδια – εναντίον της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας. Φυσικά, δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των μπλε-κίτρινων παικτών, εάν σε αυτό το στάδιο εξασφαλίσουν μια θέση στους πρώτους έξι, αλλά θα παλέψουν, όπως είπε ο κ. Προυσαϊτίδης, μέχρι την τελευταία στιγμή για να επιτύχουν τον στόχο τους .

Φυσικά, τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων μεταξύ «Ethnikos-Paphos» και «Karmiotisa-ENP» θα είναι αποφασιστικά για τη συνέχιση, καθώς και τα επόμενα παιχνίδια του Olympiacos και της Doxa, τα οποία κατατάσσονται πάνω από το APOEL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source