Το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο έχει υπογραφεί!

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Fuat Oktay ανακοινώθηκε διήμερο πρόγραμμα TRNC. Ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Fuat Oktay στην ΤΔΒΚ έρχεται σήμερα …

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, Oktay Fair Karaismailoğlu, η επίσκεψή του, ο Πρόεδρος Fahrettin Altun, το Προεδρικό Γραφείο Επικοινωνιών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού θα συνοδεύσει τον προπονητή του Προέδρου Ali Taha. Ο Fuat Oktay θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ercan στις 14.00 σήμερα και θα τον παραλάβει ο Πρόεδρος Ersin Tatar στις 15.00. Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Önder Sennaroğlu θα λάβει τον Fuat Oktay στις 16.00. Μετά τις συναντήσεις, ο Oktay θα πάει πρώτα στην τουρκική πρεσβεία και μετά στην προεδρία για δείπνο.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner θα πραγματοποιήσει συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Fuat Oktay μόνο στις 10.00 ώρες. Οι συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν μετά την τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε για το οικονομικό πρωτόκολλο.

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΥΠΡΟΣ”

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο TRNC, ο Fuat Oktay, ο οποίος θα επισκεφθεί τη σειρά της τηλεοπτικής σειράς «Once Upon a Time in Cyprus», η οποία θα μεταδοθεί στο TRT και εξακολουθεί να πυροβολείται στη χώρα μας, θα φύγει από το νησί στις 16.40.

.Source