Το Χόλιγουντ αναστέλλει τη μαγνητοσκόπηση και την παραγωγή λόγω εστίας στο Λος Άντζελες

Το Χόλιγουντ έχει σταματήσει να κάνει τις περισσότερες ταινίες του, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, είπε το καστ, καθώς τα περιστατικά Covid-19 συνεχίζουν να σημειώνουν ρεκόρ στο Λος Άντζελες, το οποίο έχει γίνει ένα από τα κύρια κρούσματα της επιδημίας. Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής.

“Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής θα σταματήσει τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, αν όχι αργότερα”, ανέφερε η SAG-AFTRA σε δήλωση.

Πριν από λίγες μέρες, αξιωματούχοι υγείας του Λος Άντζελες κάλεσαν τους κινηματογραφιστές να «εξετάσουν το ενδεχόμενο αναστολής της εργασίας για λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής αύξησης των γεγονότων των Κοβιδίων».

Το Λος Άντζελες, η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες με πληθυσμό περίπου δέκα εκατομμυρίων, έχει γίνει ένα από τα κύρια κρούσματα της νέας επιδημίας κοροναϊού στη χώρα, καταγράφοντας ρεκόρ για σχεδόν καθημερινές λοιμώξεις. Τα νοσοκομεία πλημμυρίζουν από άρρωστα άτομα.

Μέχρι σήμερα, περίπου 750.000 μολύνσεις έχουν εντοπιστεί επίσημα στην κομητεία, όπου ο ιός σκότωσε σχεδόν 10.000 ανθρώπους.

Προληπτικά μέτρα στη νότια Καλιφόρνια την Τρίτη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού επ ‘αόριστον, που εφαρμόστηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν υπό μεγάλη πίεση, under τα ασθενοφόρα μερικές φορές έπρεπε να τρέξουν για ώρες για να βρουν. νοσοκομειακό κρεβάτι για μεταφορά ασθενών.

Η SAG-AFTRA έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να συνεχίσει τη μαγνητοσκόπηση στο Χόλιγουντ αφού έπαψε να υπάρχει τον περασμένο Μάρτιο, ιδίως μέσω συμφωνίας με μεγάλα στούντιο υγείας τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων διεξοδικών δοκιμών.

Παρά αυτές τις προφυλάξεις, η παραγωγή ήταν δύσκολο να συνεχιστεί στο Λος Άντζελες. Τον Οκτώβριο, το ποσοστό δραστηριότητάς τους δεν έφτασε καν στο κανονικό επίπεδο του 50% της περιόδου, աճ η αύξηση των περιπτώσεων τις τελευταίες εβδομάδες μείωσε περαιτέρω αυτό το ποσοστό.

Σύμφωνα με το Film LA, το πρακτορείο αδειοδότησης με έδρα το Λος Άντζελες, οι αιτήσεις ήταν σε χαμηλά επίπεδα από τότε που επανέλαβαν τη δουλειά τους στο Χόλιγουντ αυτό το καλοκαίρι.

Με εξαίρεση μερικές δεκάδες ανεξάρτητες ταινίες, πολύ λίγες ταινίες μεγάλου μήκους έχουν γίνει στο Λος Άντζελες φέτος, με τους περισσότερους παραγωγούς να εστιάζουν σε διαφημίσεις και μουσικά βίντεο.

Αντ ‘αυτού, οι ταινίες υψηλού προϋπολογισμού επανέλαβαν τη μαγνητοσκόπηση έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο Tom Cruise με τη νέα του ταινία Mission Impossible στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και ο Supergirl Bat Batwoman στον Καναδά.

Ένας από τους παράγοντες που εμποδίζουν την επανάληψη των γυρισμάτων στην Καλιφόρνια είναι η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να καλύψουν περιστατικά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που σχετίζονται με τον κοροναϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Source