Το όνομα του Hakan Ataöv δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου …

Η αίθουσα συνεδριάσεων, η οποία φιλοξενεί διάφορες συναντήσεις στο Υπουργείο Τουρισμού και Περιβάλλοντος και είναι η μεγαλύτερη αίθουσα του υπουργείου, πήρε το όνομά του από τον Hakan Ataöv, τον πρώην διευθυντή του Τμήματος Σχεδιασμού Τουρισμού, ο οποίος πέθανε το 2019 με την απόφαση τουρισμού και περιβάλλοντος Υπουργός Fikri Ataoğlu.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος Fikri Ataoğlu, το προσωπικό του Τμήματος Σχεδιασμού Τουρισμού και το προσωπικό του υπουργείου παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό.

Η δήλωση που έστειλε η οικογένεια του αείμνηστου Hakan Ataöv στο Υπουργείο διαβάστηκε από τους συναδέλφους του πριν από την έναρξη.

Στο μήνυμα που έστειλε η οικογένεια του Hakan Ataöv, «Η υπερηφάνεια της οικογένειάς μας, το πολύτιμο αγαθό μας, Hakan Ataöv, ο πόνος της διαχρονικής και ξαφνικής απώλειας είναι τόσο βαθιά όσο η πρώτη μέρα. Δεδομένου ότι είναι αφόρητο πόνο να περπατάμε στους διαδρόμους όπου κάνει το επάγγελμά του και περνάει κάθε μέρα, θα θέλαμε επίσης να μας δικαιολογήσετε και να εκπροσωπήσουμε την οικογένειά μας, τον αξιότιμο υπουργό μας Fikri Ataoğlu, ως αποτέλεσμα των απόψεων του γιατρού μας παρακολουθώντας.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι το όνομα του Hakan Ataöv, η πηγή της υπερηφάνειας μας, δίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου, όπου έχει ασκήσει το επάγγελμά του με μεγάλη αποφασιστικότητα και θυσία για χρόνια, και ευχαριστούμε όλους όσους αποφάσισαν θέμα.

ATAOĞLU: “Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΗ ΤΗΣ ATAÖV ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ”

Ο υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος Fikri Ataoğlu είπε στην ομιλία του: «Συνεργαστήκαμε με τον φίλο μας, τον αδερφό μας Hakan Ataöv, μέρα και νύχτα για πολύ καιρό. Οι συνεισφορές του δεν μπορούν ποτέ να ξεχαστούν. Όταν επέστρεψα στο γραφείο, θέλαμε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση για να διατηρήσουμε το όνομά του ζωντανό. Αποθανατίσαμε το όνομα της μεγάλης αίθουσας του Υπουργείου Τουρισμού, έτσι ώστε το όνομα του Hakan Ataöv να μην ξεχαστεί και να διατηρηθεί ζωντανό. Του εύχομαι υπομονή στην οικογένεια του ελέους από τον Θεό. Αναπαύσου εν ειρήνη.”

Στην αίθουσα συσκέψεων όπου δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Hakan Ataöv, κρεμάστηκε επίσης ένας πίνακας με το όνομά του και το βιογραφικό του.

.Source