Το όνομα του Süleyman Cengiz Eminoğlu θα διατηρηθεί ζωντανό στο πάρκο και στην περιοχή δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθεί

Το όνομα του Süleyman Cengiz Eminoğlu, ο οποίος απεβίωσε στις 8 Οκτωβρίου 2019 σε ηλικία 9 και μισό λόγω νευροβλαστώματος από καρκίνο της παιδικής ηλικίας, θα διατηρηθεί ζωντανός στο πάρκο και στην περιοχή δραστηριοτήτων που θα εφαρμοστεί στην περιοχή Girne Püsküllü.

Τα θεμέλια του πάρκου και της περιοχής δραστηριοτήτων που θα ζωντανέψουν στην περιοχή Püsküllü τέθηκαν σήμερα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Süleyman Cengiz Eminoğlu, το οποίο ιδρύθηκε για να αυξήσει τις αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δεξιότητες παιδιών και νέων κάτω των ηλικιών. 25, να αυξήσουν την ανάπτυξή τους, να πραγματοποιήσουν τα έργα που θα αυξήσουν τις γνώσεις τους και την ευτυχία.

Μιλώντας στην τελετή, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Süleymen Cengiz Eminoğlu και η μητέρα του Süleyman Cengiz Eminoğlu Özge Özbekoğlu δήλωσαν ότι ήταν ευτυχείς να θέσουν τα θεμέλια του έργου πριν από την Εθνική Ημέρα Κυριαρχίας και Παιδικής Ημέρας της 23ης Απριλίου, και δήλωσαν ότι το έργο, το οποίο στοχεύουν να ολοκληρώσουν Ο Σεπτέμβριος, θα ζωντανέψει σε συνεργασία με τον Δήμο Κερύνειας.

Ο Özge Özbekoğlu, ο οποίος έδωσε πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και τις δραστηριότητες του ιδρύματος, το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2020 με το σύνθημα «Τα πάντα για τα παιδιά», δήλωσε ότι σκοπός του ιδρύματος είναι να αυξήσει τις αθλητικές και πολιτιστικές κοινωνικές δεξιότητες παιδιών και νέων άτομα κάτω των 25 ετών, για να διασφαλίσουν την ανάπτυξή τους, για να πραγματοποιήσουν έργα που θα αυξήσουν τις γνώσεις και την ευτυχία τους.

Εκφράζοντας ότι συνεχίζουν να εργάζονται με την υποστήριξη φίλων και δωρητών στο ταξίδι τους ως οικογενειακό ίδρυμα, ο Özbekoğlu ευχαρίστησε τους εθελοντές που συνέβαλαν στις δραστηριότητες του Ιδρύματος, τους δωρητές και τον Δήμο Girne, οι οποίοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του πάρκου.

Παρέχοντας τεχνικές πληροφορίες για το Πάρκο και την περιοχή Δραστηριότητας, ο Özbekoğlu σημείωσε ότι ο αείμνηστος Süleyman Cengiz Eminoğlu έδωσε το ίδιο μέρος στην τρελή διαφάνεια, όπου περνούσε πολύ καλά διασκεδάζοντας ενώ ήταν στη θεραπεία στην Κωνσταντινούπολη.

Εκφράζοντας ότι θα εφαρμόσουν πολλά έργα μετά το Bundna ως ίδρυμα, ο Özbekoğlu είπε ότι έδωσαν στην ελιά, το σύμβολο της υγείας, της ειρήνης, της αφθονίας του ουρανού και της μακροζωίας, σε όλα τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην παιδική ηλικία και έγιναν άγγελοι για διάφορους λόγους.

Ο δήμαρχος της Girne Nidai Güngördü δήλωσε ότι είναι τιμή να συνεργαστούν με το Ίδρυμα που πήρε το όνομά του από τον Süleyman Cengiz Eminoğlu, ο οποίος πέθανε σε νεαρή ηλικία, και να συμβάλει σε ένα τέτοιο έργο που θα κρατήσει ζωντανό τον Süleyman Cengiz Eminoğlu.

Υπενθυμίζοντας ότι ο Süleyman Cengiz Eminoğlu είπε αντίο στη ζωή στο πάρκο σε ηλικία που θα έπαιζε στο πάρκο, ο Güngördü εξέφρασε τη συμφωνία του με την οικογένεια ότι το έργο που φέρει το όνομά του θα πρέπει, επομένως, να είναι μια περιοχή πάρκου και είναι μια σημαντική αναπνοή και δραστηριότητα για τους κατοίκους της περιοχής και της Κερύνειας, δήλωσε ότι θα είχε θέση

Υπενθυμίζοντας ότι τα ελαιόδεντρα, τα οποία είναι σύμβολα της υγείας, της αγάπης, της ειρήνης και της μακροζωίας, θεωρούνται ιερά σε όλες τις θρησκείες, ο Güngördü σημείωσε ότι μια ελιά 150-200 ετών που συμβολίζει αυτό φυτεύτηκε επίσης στο πάρκο.

Δηλώνοντας ότι η μνήμη του Süleyman Cengiz Eminoğlu θα ζήσει για χιλιάδες χρόνια, όπως η ελιά στο πάρκο και στην περιοχή δραστηριοτήτων, ο Güngördü ευχήθηκε το έλεος του Eminoğlu και τόνισε ότι ως Δήμος Girne, η συνεργασία με το ίδρυμα θα συνεχιστεί.

Το πάρκο Süleyman Cengiz Eminoğlu Cengo-V και η περιοχή δραστηριοτήτων, η οποία θα υλοποιηθεί σε μια έκταση 750 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Püsküllü, θα περιλαμβάνει τρελές διαφάνειες, γήπεδο μισού μπάσκετ, μονάδες παιχνιδιών, τραμπολίνες και χώρους αναψυχής.

.Source