Το 18χρονο μωρό αγωνίζεται για τη ζωή

πανό99

Doğan SAMER

ΟΔΗΓΟΣ ΑΦΑΙΡΕΤΑΙ Ο Nnamdi Elvis Ekwe, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της διεύθυνσης του ενοικιαζόμενου οχήματος στην οδό Atatürk, χτύπησε για πρώτη φορά τον Dilek Hatay Bayraktaroğlu, το παιδικό καροτσάκι με τον 18χρονο Deniz Güçkal και τον φροντιστή του που ώθησε το αυτοκίνητο. Ενώ ο οδηγός του οχήματος που προσπαθούσε να δραπετεύσει από τη σκηνή σταμάτησε από τους πολίτες, το 18χρονο μωρό, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε σε εντατική φροντίδα με τη διάγνωση της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Ο Nnmadi Elvis Ekwe συνελήφθη.

Χθες, στην οδό Atatürk στη Λευκωσία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου υπό την απροσεξία του λόγω της απροσεξίας του και χτύπησε το καροτσάκι με το 18χρονο μωρό και τον φροντιστή να σπρώχνει το καροτσάκι. Το μικρό μωρό και ο φροντιστής του τραυματίστηκαν στο καταστροφικό ατύχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από παρέμβαση 112 αξιωματούχων έκτακτης ανάγκης στο χώρο

Το μωρό, που τραυματίστηκε σοβαρά από την πρόσκρουση, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τη διάγνωση εγκεφαλικής αιμορραγίας στο νοσοκομείο όπου τον πήρε.

Οδηγός από τη σκηνή

προσπάθησε να δραπετεύσει

πανό134

Μετά το ατύχημα, ο οδηγός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει από τη σκηνή με το όχημά του, σταμάτησε από τους πολίτες και μετά συνελήφθη από την αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο αστυνομικός Τύπος, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 11:00.

Ο 30χρονος Nnamdi Elvis Ekwe, ο οποίος ταξίδευε στην οδό Atatürk, χτύπησε το καροτσάκι με ένα μωρό στην ίδια κατεύθυνση στα αριστερά του δρόμου και τον Dilek Hatay Bayraktaroğlu, 40, ως αποτέλεσμα της απροσεξίας του με το σαλόνι αυτοκινήτου ZRK 694.

Το βρεφικό αυτοκίνητο, το οποίο πέταξε από την πρόσκρουση, χτύπησε πρώτα το όχημα KS 327 υπό την ευθύνη του Celal Songur, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια το όχημα με πλάκα RE 800 υπό την ευθύνη της Asena Arhun.

Η θεραπεία του πεζού Dilek Hatay Bayraktaroğlu, που τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, Λευκωσία Dr. Ενώ ο Burhan Nalbantoğlu συνέχιζε στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του κρατικού νοσοκομείου, ο 18χρονος Deniz Güçkal μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ενώ ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με την πινακίδα ZRK 694 συνελήφθη μετά το ατύχημα, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το ατύχημα.

Source