Το 2020 ήταν μια σημαντική χρονιά για την ΤΔΒΚ

Steel, “Για ποιον μιλάμε αν μια συγκεκριμένη αντίθεση στην Τουρκία εντός της ΕΕ θέλει να καταστρέψει το μέλλον της Ευρώπης”. είπε.

Ο Omer Celik, η έδρα του κόμματος, ο Πρόεδρος και ο Πρόεδρος του Κόμματος του AK, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προεδρεύουν της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής (CEC) σε συνέντευξη Τύπου, ενώ η συνάντηση είναι το 2020 και οι εκλογές για την ΤΔΒΚ όσον αφορά την προστασία τόσο των τουρκοκυπρίων λαών όσο και των τουρκικών δικαιωμάτων και συμφερόντων Είπε ότι ήταν μια σημαντική χρονιά.

Δηλώνοντας ότι η επίσκεψη του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ΤΔΒΚ μετά τις εκλογές είναι ιστορικής φύσης, ο Çelik είπε: «Τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και η ελληνική πλευρά για να σφετεριστούν τα δικαιώματα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατευθύνονται προς την ελληνική πλευρά. Λανθασμένες πολιτικές, όπως η στάση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο, η οποία ενθάρρυνε εσφαλμένα την ελληνική πλευρά με άρση του εμπάργκο όπλων, στην πραγματικότητα πρόκειται να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη κρίση στη Μεσόγειο.

Ομοίως, η αλληλεγγύη της ΕΕ προς την ελληνοκυπριακή πλευρά ήταν μια εξαιρετικά άθλια στάση. Από αυτήν την άποψη, επαναλαμβάνουμε την προειδοποίησή μας, και τελικά η Δημοκρατία της Τουρκίας, συνέχισε να ανεβαίνει μέχρι το τέλος της υπόθεσης με τους Τουρκοκύπριους.

Η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου μας στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου σήμαινε την κορώνα της. ” Υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν παρευρέθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των Ηγετών της G20, η οποία συγκλήθηκε δύο φορές πέρυσι λόγω της παγκόσμιας επιδημίας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών μέσω μεθόδου τηλεδιάσκεψης, ο Çelik είπε: «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε αρχές έχει γίνει τώρα αποδεκτή σε διάφορα μέρη του κόσμου και ζήτησε μεταρρύθμιση και αλλαγή από τα Ηνωμένα Έθνη και τους παγκόσμιους οργανισμούς. Βλέπουμε ότι έχει γίνει η κύρια πολιτική που κυμαίνεται έντονα. Διότι, η αναποτελεσματικότητα των θεσμικών οργάνων των Ηνωμένων Εθνών ενάντια στην αδικία και η παθητικότητα των θεσμών στον κόσμο ενόψει διαφόρων κρίσεων δείχνουν σαφώς ότι αυτό πρέπει να μετατραπεί σε πολιτική. χρησιμοποίησε την έκφραση.

.Source