Το 2021 θα είναι η χρονιά των δημοκρατικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων, όπως υποσχεθήκαμε στο έθνος μας

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για όσους εξυπηρετούν τη χώρα επιτίθενται σε κάθε είδους ψέματα και συκοφαντίες, παρενόχληση στο εσωτερικό τους, βιασμούς και κλοπή, είπε ότι είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσουν τη νοοτροπία των νημάτων που αγνοεί το κενό στην αγορά.

Ο Ερντογάν παρακολούθησε την τελετή έναρξης της διασταύρωσης της πόλης της Άγκυρας Gölbaşı από το αρχοντικό Vahdettin με έναν ζωντανό σύνδεσμο.

Ο Ερντογάν συγχαίρει όλους από τα θεσμικά όργανα, τους εργαζόμενους και τους μηχανικούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της επένδυσης ύψους 352 εκατομμυρίων λιρών με μήκος 967 μέτρων, και δήλωσε ότι με αυτό το έργο, άνοιξαν έναν νέο αγωγό στην Άγκυρα, όπου κυβερνήθηκε ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας και ιδρύθηκε η Δημοκρατία.

Εκφράζοντας ότι η Άγκυρα είναι το διοικητικό κέντρο της χώρας ως πρωτεύουσα, καθώς και ότι βρίσκεται στο σταυροδρόμι όλων των σημαντικών οδικών δικτύων, ο Ερντογάν είπε ότι ο Χακί Μπάραμ Βέλι, Αχ Έβραν, μεταφέρθηκε από μια στέπα σε πρωτεύουσα που έχει λόγο σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, Σημείωσε ότι η πόλη δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και να αναβιώσει επαρκώς.

Τονίζοντας ότι εργάζονται σκληρά για να κάνουν αυτή την πόλη, η οποία περιβάλλεται από παραγκουπόλεις και πολλές από τις βασικές ανάγκες υποδομής της είναι ανεπαρκείς, μια πραγματική πρωτεύουσα εμφάνιση, ο Ερντογάν είπε ότι δεν είναι δυνατόν να παραμεριστούν οι προσπάθειες προηγούμενων δημάρχων του AK Party.

Δηλώνοντας ότι η πρωτεύουσα έχει φτάσει σε κάποιο σημείο με τις προσπάθειές τους, ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Στην επόμενη περίοδο, παρόλο που είμαστε σε διαφορετική θέση στο σημείο του δήμου, θα συνεχίσουμε ως κεντρική διοίκηση. Ο αυτοκινητόδρομος Ankara Niğde, το τελευταίο μέρος του οποίου ανοίξαμε πρόσφατα, είναι ένας από αυτούς. Οι γραμμές τρένων υψηλής ταχύτητας της Άγκυρας Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας Konya που έχουμε ανοίξει πριν, η γραμμή τρένων υψηλής ταχύτητας της Άγκυρας Σίβας που θα ανοίξουμε σύντομα, η γραμμή τρένου υψηλής ταχύτητας της Άγκυρας Σμύρνης που είναι υπό κατασκευή είναι μερικές από αυτές τις επενδύσεις.

“Προσφέραμε στους πολίτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την επίλυση των προβλημάτων τους”

Ο Πρόεδρος Ερντογάν, όχι μόνο η πιο τακτοποιημένη Τουρκία, η όμορφη, φωνητική χρήση του αεροδρομίου Esenboga είναι το βολικό αεροδρόμιο που ανοικοδομούν από το έδαφος για να, αν πάτε σε ποιους προορισμούς από την Άγκυρα έλυσε όλα τα προβληματικά να πάει για να πάρει πολίτες πόντους, με τον διχασμένο αυτοκινητόδρομο, με καταπράσινο περιβάλλον, γρήγορα και ότι προσφέρουν άνετες ευκαιρίες ταξιδιού.

Εκφράζοντας ότι έχουν φέρει πολλά έργα οδικών και μετρό στην πόλη μέσω του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και των τοπικών διοικήσεων στην πόλη, ο Ερντογάν είπε:

«Θυμόμαστε ακριβώς όπως χθες πώς επιδείχθηκαν αντιστάσεις εναντίον αυτών των έργων, τα οποία διεξήχθησαν ψέματα και συκοφαντικές εκστρατείες. Παρά αυτούς που επιδιώκουν τη δημόσια εχθρότητα στο όνομα του λαϊκισμού, τον βανδαλισμό στο όνομα του περιβαλλοντισμού, την παρέκκλιση στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουμε αναπτύξει την Άγκυρα όπως κάθε πόλη της χώρας μας. Κατά κάποιο τρόπο, γνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν τώρα αυτές τις υπηρεσίες με μεγάλη χαρά. Ωστόσο, δεν υπάρχουν κάποιες ελλείψεις ή ακόμη και λάθη; Φυσικά υπάρχουν.

“Θα συνεχίσουμε στο δρόμο μας με την κατανόηση της κινητοποίησης της καρδιάς στη διαχείριση και την πολιτική”

Τονίζοντας ότι όλοι με μυαλό και συνείδηση ​​θα παραδεχτούν ότι η Άγκυρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στον τομέα του αστικού χώρου κατά το τελευταίο τέταρτο ενός αιώνα, ασύγκριτη με τις προηγούμενες περιόδους, ο Ερντογάν είπε:

“Το έθνος μας γνωρίζει πολύ καλά αυτούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει επενδύσεις ή επιτεύγματα για το καλό της χώρας, ούτε στο παρελθόν ούτε στις μέρες μας. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε το νήμα αυτής της νοοτροπίας στην αγορά, η οποία επιτίθεται σε όσους υπηρετούν τη χώρα με κάθε είδους ψέματα και συκοφαντίες και αγνοούν την οργή παρενόχλησης, βιασμού και κλοπής μέσα τους. Ανεξάρτητα από το πόσο φωνάζουν, δεν θα επιτρέψουμε σε αυτό το σάπιο που περιβάλλει ολόκληρο το σώμα από το κεφάλι έως τα δάχτυλα να λαθραία από το έθνος μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέρα και νύχτα με την πεποίθηση ότι η μεγάλη πολιτική είναι να φέρουμε δουλειά στο έθνος μας, να υπηρετούμε και να αναδεικνύουμε τη φήμη της χώρας μας. Κατανοήστε την κινητοποίηση των καρδιών στην κυβέρνηση και την πολιτική, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από τον Θεό να ευλογεί την κραυγή του λαού μας. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο μας. “

Ερντογάν, Τουρκία στην εκπαίδευση, την υγεία, τη μεταφορά στην ενέργεια, από τον αθλητισμό για να εξοπλίσει όλους τους τομείς της αστικοποίησης μέχρι το έργο, κάποιος που “τι χρειάζεστε επένδυση Bunce;” Είπε τι είπε.

Υποστηρίζοντας ότι υποστηρίζεται ότι οι μαθητές στα σχολεία που έχτισαν, άρρωστοι στα νοσοκομεία που άνοιξαν και δεν μπορούσαν να βρεθούν οι δρόμοι που έχτισαν, ο Ερντογάν είπε, “Όταν αντιτίθεστε στις επενδύσεις που θα αυξήσουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας,” Θα το δώσετε στη γη; ” Ενώ χτίζαμε το νέο μας αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη, προσπαθούσαν να θολώσουν το έδαφος με κάθε είδους ψέματα, από το κακό έδαφος έως τη διαδρομή μετανάστευσης των πουλιών. Ωστόσο, όταν το ανοίξετε και κοιτάξετε τον χάρτη μετανάστευσης των πουλιών, θα δείτε ότι η κύρια διαδρομή δεν είναι το νέο αεροδρόμιο, αλλά το παλιό αεροδρόμιο. ” μίλησε.

Εκφράζοντας ότι η κατασκευή της γέφυρας Yavuz Sultan Selim ήταν επίσης επιθυμητή στο παρελθόν, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

“Δεν υπήρχαν αναταραχές για να αποφευχθεί η κατασκευή της γέφυρας Yavuz Sultan Selim. Εσφαλμένα ερμήνευσαν μια δικαστική απόφαση και είπαν:” Αυτό το έργο αποτελείται πλέον από τέσσερις πύργους. ” Εάν θέλουν να μάθουν ποιοι είναι οι δρόμοι που χτίσαμε, θα πρέπει να ζητήσουν από τους πολίτες μου που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι να συναντήσουν τους αγαπημένους τους. Σε έναν τυχαίο συνεταιρισμό φορτηγών ή ένα εστιατόριο φορτηγών, στους αδελφούς και τις αδελφές μας εκεί, ρωτήστε και μάθετε πώς ήταν αυτοί οι δρόμοι στο παρελθόν. “

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο σκοπός των νοσοκομείων που άνοιξαν για εξυπηρέτηση θα πρέπει να ζητηθεί στους ασθενείς που λαμβάνουν θεραπεία εκεί, στους συγγενείς τους που προσεύχονται γι ‘αυτούς και στο προσωπικό υγείας που εργάζεται εκεί.

«Αυτοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να αποτρέψουν κάθε φράγμα που κατασκευάσαμε, μερικές φορές προκαλώντας τους κατοίκους της περιοχής, μερικές φορές με διεθνείς εκστρατείες. Τώρα, αφήνουμε τις αρκετά ξηρές περιόδους πίσω με το λιγότερο πρόβλημα χάρη στο νερό που διατηρείται σε αυτά τα φράγματα. Τι κάνουν αυτά τα φράγματα; Ναι, μιλάμε για μια άθλια νοοτροπία που έχει χάσει την καρδιά της με τη χώρα και το έθνος της, η οποία δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη ακόμη και με το φυσικό αέριο που βρίσκουμε στη Μαύρη Θάλασσα. Τώρα, σε 2 χρόνια, ελπίζω ότι θα δουν ότι ορυχείο χρυσού μας στο Söğüt. μπορεί να εισέλθει ή κάτι τέτοιο. το μέγεθος της χώρας μας, το δυναμικό του έθνους μας, παρόλο που αυτή η κατανόηση αγνοώντας την αποφασιστικότητα του λαού μας θα φτάσει στην Τουρκία το 2023. μπορεί να περάσει τη νεολαία του στο όραμά μας το 2053 για να ζήσει μεγαλύτερη και ισχυρότερη Τουρκία, κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να αφήσουμε μια κληρονομιά, κάνουμε, θα κάνουμε. “

“Το βέλος είναι έξω από το τόξο και κατευθύνεται προς τον στόχο του”

Εκφράζοντας ότι το νόημα των έργων και των υπηρεσιών που έφεραν στη χώρα σε 18 χρόνια φαίνεται καλύτερα κατά την περίοδο της επιδημίας, ο Ερντογάν συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Ουσιαστικά ο κόσμος, σταδιακά άρχισε η κρίση υγείας με το ξέσπασμα του κοραναϊού να διέρχεται μια διαδικασία που εξελίχθηκε σε βαθύτερα οικονομικά και πολιτικά σοκ. Η Τουρκία αναπτύχθηκε από την άποψη της υποδομής για να μεταμορφώσει αυτό το ιστορικό, πολιτικά ισχυρό, προετοιμασμένο στην οικονομία, στον τομέα και πιάστηκε σε μια περίοδο για να είναι αποτελεσματική στο τραπέζι. Η χώρα μας δεν είναι πλέον περιθωριακές ομάδες Καμία από τις προσπάθειες να βάλει ένα μυστικό και ανοιχτό σοκ μπροστά μας σε όλους τους τομείς των σεναρίων φροντίδας, πραξικοπήματος και τεχνητής κρίσης που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τόσα χρόνια δεν έχει λειτουργήσει. Έχουμε ξεπεράσει κάθε εμπόδιο με το έθνος μας και ξεπεράσαμε κάθε δυσκολία. Ήρθαμε, πήγαμε με τη ροή του μετώπου μας κάθε δοκιμής. Ας ελπίσουμε ότι το βέλος έχει αυξηθεί από την άνοιξη και κινείται προς τον στόχο. Τουρκία, αξίζετε πολιτικά και οικονομικά στη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική είναι απαραίτητο. Όλοι οι λογαριασμοί μας, όλες οι επενδύσεις μας, εκτελούμε όλα τα έργα μας αναλόγως. “

Στην περιοχή και επιβεβαιώνει τη δύναμη όλων των εξελίξεων της Τουρκίας στον κόσμο και τη σημασία και τον Ερντογάν, υποδεικνύοντας ότι το κρέας διαιτησίας, “Αυτό είναι το χέρι μας σε όλες τις καρδιές μας που είναι πρόθυμοι να περπατήσουν μαζί μας στο φως της πραγματικότητας. Τι Ευρώπη τι Αμερική τι η Ρωσία και η Κίνα” Έχουμε μια ιδιαίτερη δυσκολία ούτε με άλλες χώρες στην περιοχή μας, έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί. Έχουμε την κυριαρχία όλων μας, τα δικαιώματά μας, το νομικό μας σύστημα, να πληρούμε την προϋπόθεση να σεβόμαστε τις δυνατότητές μας, να μιλάμε, να συμφωνούμε, είμαστε έτοιμοι να δράσουμε από κοινού. Πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει το όριο. Ελπίζω ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ πιο εύκολη από τώρα και στο εξής. ” μίλησε.

“Βλέπουμε τις μεγάλες ανακαλύψεις που έχουμε φέρει στη χώρα μας ως προάγγελο των επόμενων βημάτων”

Εκφράζοντας ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία και την ανάπτυξη είναι σαν ένα ταξίδι χωρίς τελική στάση, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Όλα όσα γίνονται είναι σημαντικά, αλλά υπάρχουν πάντα πολλά περισσότερα που πρέπει να καλυφθούν μπροστά σας. Βλέπουμε αυτά τα μεγαλύτερα βήματα μετά την ίδρυση της δημοκρατίας μας ως προάγγελο των επόμενων βημάτων. Για αυτόν τον λόγο, συνεχίζουμε τις επενδύσεις, τα έργα και τις δραστηριότητές μας σε κάθε τομέα, ειδικά στις μεταφορές. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Εκφράζοντας ότι συνεχίζουν τις μεταρρυθμίσεις σύμφωνα με τους στόχους και αυξάνοντας συνεχώς το φραγμό, ο Ερντογάν ολοκλήρωσε τα λόγια του ως εξής:

«Ας ελπίσουμε ότι το 2021 θα είναι η χρονιά των δημοκρατικών και οικονομικών μεταρρυθμίσεων όπως υποσχεθήκαμε στο έθνος μας. Θα παρουσιάσουμε τις σχετικές προετοιμασίες σχετικά με τη διακριτική ευχέρεια του έθνους και της Συνέλευσης μας το συντομότερο δυνατό. Ελπίζουμε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα που προκαλούνται από τις επιθέσεις και τα επιδημικά μέτρα που έχουμε υποστεί στην οικονομία το συντομότερο δυνατό. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα προσανατολισμένο στην παραγωγή και την απασχόληση σπάζοντας το τρίγωνο του ενδιαφέροντος, της συναλλαγματικής ισοτιμίας, του πληθωρισμού, το οποίο προσπαθούμε να φυλακίσουμε. Πραγματοποιούμε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις όχι επειδή κανένας δεν μας υποχρεώνει, αλλά επειδή κάθε άτομο του έθνους μας τους αξίζει. Με αυτήν την κατανόηση, θα εφαρμόσουμε γρήγορα τα πακέτα που έχουν ετοιμαστεί και επίσης Θα ολοκληρώσουμε γρήγορα νέα έργα. Θα κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε, πώς και με ποιο τρόπο χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Με αυτά τα συναισθήματα, επιθυμούμε το Gölbaşı City Pass, το οποίο ανοίξαμε για άλλη μια φορά, να είναι επωφελές για την Άγκυρα, ευχαριστούμε όσους έχουν συνεισφέρει εκ μέρους μου και του έθνους μου. Θεραπεύω Πιστεύω ότι αυτό το ουσιαστικό άνοιγμα, που συμπίπτει με την ημερομηνία άφιξης του Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και των μελών της Επιτροπής Αντιπροσώπευσης, αποκαλύπτει τη διαφορά μεταξύ εκείνων που υπηρετούν πραγματικά την Άγκυρα και εκείνων που αλέθουν τον χρόνο τους. “

Σημειώσεις από την τελετή

Μετά την ομιλία του Προέδρου Ερντογάν, οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Adil Karaismailoismlu, του Υπουργού Εθνικής Παιδείας Ziya Selçuk, του Κυβερνήτη της Άγκυρας Vasip Şahin και των εκπροσώπων των εργολάβων, έκοψαν την πρώτη ταινία.

Source