Το 2023 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά

Ο πρόεδρος του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Πρόσθεσε ένα ακόμη στους στόχους του 2023: Θα προσγειωθούμε σκληρά στο φεγγάρι!

“Γιατί δεν θα κατεβαίνουμε μαλακά αλλά θα προσγειωθούμε σκληρά” Επιτρέψτε μου να πω για όσους αναρωτιούνται: το “μαλακό έργο” δεν είναι κατάλληλο για τον τοπικό και τον εθνικό συνασπισμό!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η “σκληρή προσγείωση” στη Σελήνη σημαίνει ότι χτυπήσατε το όχημα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που στείλατε εκεί στην επιφάνεια της Σελήνης και το συντριβή.

Φυσικά, δεν θα μπορέσουμε να το ακούσουμε από εδώ, δεν θα ακουστεί στο φεγγάρι, αλλά θα γίνει η καρδιά του Ερντογάν.

Η αποστολή ενός διαστημικού σκάφους στο φεγγάρι σε έναν πύραυλο δεν είναι δύσκολο έργο.

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι κατάλληλος για αυτό, είναι εφικτή δουλειά.

Φυσικά, δεν είναι κακή δουλειά.

Αλλά γιατί θα χρειαζόμασταν να δαπανήσουμε δισεκατομμύρια δολάρια για μια τέτοια δουλειά;

Στην ιεραρχία των αναγκών της Τουρκίας, στείλτε ένα όχημα στο διάστημα, θα μπορούσε να ταξινομεί τον kaçıncı για να ξεφορτώσει το χτύπημα της σεληνιακής επιφάνειας;

Πρέπει ένα κράτος που δεν μπορεί να διδάξει σωστά στα παιδιά του ξένες γλώσσες, μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, ιστορία, τουρκικά στα σχολεία τους, θα πρέπει να δαπανήσει τον προϋπολογισμό του για την καταστροφή οχημάτων στη Σελήνη;

Μπορώ να κάνω δεκάδες τέτοιες ερωτήσεις.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: Το εναλλακτικό κόστος της δαπάνης χρημάτων για την καταστροφή οχημάτων στο φεγγάρι σημαίνει ότι τα παιδιά μας δεν έχουν καλή εκπαίδευση και τρέφονται χειρότερα.

την αποκάλυψη αυτού του έργου, γιατί ο Έλωνας Μόσκ άρχισε να αισθάνεται ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τουρκία που κατανοούμε καλύτερα.

Προφανώς Ο Musk θα κερδίσει χρήματα, ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει το πολιτικό του πλεονέκτημαΘα μας χειροκροτήσει χωρίς να σκεφτούμε πού δαπανώνται οι φόροι μας.

Από όσο μπορώ να δω, αυτό οφείλεται μόνο στην εκλογική επένδυση στην εφεύρεση ενός συνόλου στόχων που ονομάζονται στόχοι του 2023.

Ξέρεις, το 2023 “το εγχώριο και εθνικό μας ηλεκτρικό αυτοκίνητο “ θα χτυπήσει επίσης το δρόμο.

Υπάρχουν διάφοροι στόχοι, από το Kanal Istanbul έως το τοπικό και εθνικό σύνταγμα.

Στην πραγματικότητα, η αντιπολίτευση πρέπει να ενεργήσει σήμερα προς τον στόχο του 2023.

Εάν οι εκλογές διεξαχθούν εγκαίρως, όπως πιστεύω ότι θα είναι, το 2023 μπορεί να είναι έτος κατά την οποία το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα ανατραπεί στην κάλπη.

Κοιτάζοντας το από σήμερα, φαίνεται ότι υπάρχουν 2 χρόνια, αλλά επίσης σημαίνει ότι ο χρόνος συρρικνώνεται γρήγορα στον αγώνα ενάντια σε μια δύναμη που προετοιμάζεται με όλη της τη δύναμη για το 2023.

Χρειαζόμαστε μια εκστρατεία από πόρτα σε πόρτα, από χωριό σε χωριό.

Διότι σε αυτές τις εκλογές, θα υπάρξει μια ολόκληρη κρατική συσκευή ενάντια στην αντιπολίτευση.

Μην μοιάζετε “η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε κρατικές εγκαταστάσεις στις προηγούμενες εκλογές”.

Πώς μπορούν να διεξαχθούν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές με τάξη που έχει μετατραπεί σε μονοκομματικό κράτος;

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα των εκλογών; Ας επικεντρωθούμε στο πώς μπορούμε να εμποδίσουμε την κυβέρνηση να κλέψει τις εκλογές και να περάσει τον Üsküdar.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το YSK; Ο Ερντογάν τους διόρισε όλους.

Στα δικαστήρια, στο Ανώτατο Δικαστήριο; Είναι υπό την εντολή του Ερντογάν.

Στην αστυνομία, στη χωροφυλακή, στον στρατό; Έγραψαν ότι είμαστε με τον Ερντογάν.

Το 2023 θα είναι η χρονιά ενός από αυτούς τους μεγάλους στόχους και οι μεγάλοι στόχοι για το μέλλον της δημοκρατίας στην Τουρκία θα πρέπει να είναι η ανατροπή του στήθους του Ερντογάν.

Ο Ερντογάν έχει αναλάβει δράση σήμερα με έναν κρατικό μηχανισμό που χρησιμοποιεί όπως θέλει, και τα αμέτρητα σχέδια «μαϊμού» που θα χρησιμοποιήσει για να βάψει τα μάτια του έθνους.

Τι περιμένει η αντιπολίτευση;

* * *

Υποκατάστημα Νεολαίας CHP Ο γαμπρός, ο οποίος δεν εμφανίστηκε από την ημέρα που παραιτήθηκε Βάρος Albayrakψάχνω.

Μοιάζει με παλιές αφίσες “wild west”.

Αυτή είναι μια αφίσα με αντίγραφο του Albayrak, Καταζητούμενος Αυτός γράφει, Πώς λιώθηκε το αποθεματικό των 128 δισεκατομμυρίων δολαρίων Μια διεύθυνση περιλαμβάνεται επίσης για πρόσβαση σε έναν ιστότοπο όπου περιγράφεται.

Τρία νεαρά μέλη της CHP που ήθελαν να διανείμουν αυτήν την αφίσα συνελήφθησαν στη Σμύρνη Kemalpaşa.

Γιατί; Δεν ξέρουμε γιατί.

Επειδή η Τουρκία δεν είχε συνηθίσει να κάνει αυθαίρετη κράτηση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, τα πολιτικά κόμματα είναι “απαραίτητα στοιχεία” της δημοκρατικής μας ζωής.

Νόμος για τα πολιτικά κόμματα‘τώρα Άρθρο 3 στα πολιτικά κόμματα “δικαίωμα στην ανοιχτή προπαγάνδα” δίνοντας.

“Θα διασφαλίσουν τη διαμόρφωση της εθνικής βούλησης με το έργο τους και την ανοιχτή προπαγάνδα σύμφωνα με τις απόψεις τους που καθορίζονται στα καταστατικά και τα προγράμματά τους” τονίζει.

Αυτή η αφίσα του CHP Youth Branch σημαίνει χρήση αυτού του δικαιώματος της «ανοιχτής προπαγάνδας».

Εάν τα μέλη του κόμματος μπορούν να κρατηθούν λόγω μιας τέτοιας αφίσας, πού εγγυάται η ελεύθερη πολιτική δραστηριότητα από το Σύνταγμα;

Όπως μπορείτε να δείτε, η αστυνομία μπορεί να αποτρέψει τις δραστηριότητες ενός πολιτικού κόμματος.

Αυτή είναι μια μελέτη περίπτωσης που φωτίζει την κατάσταση που ανέφερα στο πρώτο άρθρο.

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να διεξαχθούν ελεύθερες εκλογές εάν το μονοκομματικό κράτος θα μπλοκάρει τις δραστηριότητες των πολιτικών κομμάτων μέσω της αστυνομίας;

* * *

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χούλουσι Ακάρ, Ήρθε με μια έξυπνη ιδέα με τον δικό του τρόπο για να λύσει το πρόβλημα που προκλήθηκε από τα S-400: Κρητικό μοντέλο!

Ελληνοκυπριακή διοίκηση πήρε από τη Ρωσία, η Τουρκία είναι υποψήφια για να αγοράσει την εκτύπωση της Ελλάδας και παίρνουν επίσης konuşlandıramayın S-300s κλειδώθηκε σε αποθήκη στην Κρήτη δείχνει ένα παράδειγμα.

Κάποτε, η Ελλάδα τα βγάζει έξω από τα στήθη τους και τα βάζει πίσω στη θέση τους μετά τη λήψη της σκόνης.

Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα S – 400 με τις ΗΠΑ θα λυθεί έτσι.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην ερώτηση που κάναμε στην αρχή: Γιατί πληρώσαμε μισά “tiko money” 2 δισεκατομμύρια $ 400 εκατομμύρια σε αυτό το σύστημα;

Ας προσθέσουμε σε αυτό τη ζημία που αποκλείεται από το έργο F 35 θα προκαλέσει την εγχώρια πολεμική βιομηχανία.

Είναι ξεκάθαρο γιατί τρώγαμε το μανταλάκι S-400: Δώσαμε στη Ρωσία δωροδοκία για να αγοράσει όπλα πονηριά την αγροτιά, ώστε να μας παρακολουθεί στη Συρία.

Τα χρήματά μας χάθηκαν επίσης λόγω της άγνοιας του Ερντογάν για αυτές τις θέσεις εργασίας. Ακριβώς όπως δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τη Ρωσία πίσω μας στη Συρία, κάναμε επίσης τις ΗΠΑ να αναπτύξουν άλλα παιχνίδια.

Ο λογαριασμός “win-win” θα ήταν, όχι μόνο για την Τουρκία “χαμένη χαμένη” ήταν!

Source