Το 3ο Ετήσιο Φόρουμ Ναυτιλίας της Capital Link στις 20 Απριλίου | αρχείο, κοινότητα, εκδηλώσεις

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Το 3ο Ετήσιο Φόρουμ Ναυτιλίας της Capital Link θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου, 3-6 μ.μ. SGT ως ψηφιακή εκδήλωση. Το φόρουμ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη διαχείριση πλοίων της Κολούμπια και την Singhai Marine Services. Πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τη θαλάσσια εβδομάδα της Σιγκαπούρης.

Το Φόρουμ θα περιλαμβάνει ηγέτες της βιομηχανίας που θα καλύπτουν ευκαιρίες χρηματοδότησης και κρίσιμα θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή βιομηχανία, όπως περιβαλλοντικοί κανονισμοί, ναυτιλία σε μετα COVID-ERA, τεχνολογία, πληρώματα, ψυχική υγεία και πολλά άλλα!

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πάνελ Maritime Digitalization Demystified: Practitioners Share Insights, 3-3: 45 PM SGT, το οποίο θα επικεντρωθεί στην ψηφιοποίηση και την τεχνολογία. τι λειτουργεί και όχι, διδάγματα, μέτρηση της απόδοσης επένδυσης σε ψηφιακές προσπάθειες και πρακτική χρήση των τεχνολογιών για τη δημιουργία αξίας. Ακούστε τους πλοιοκτήτες καθώς μοιράζονται την εμπειρία τους από πρώτο χέρι σε τεχνολογικές εταιρείες και τεχνολογίες από τα αρχικά έως τα τελικά στάδια των υλοποιήσεων που πραγματοποιούνται στον οργανισμό τους χρησιμοποιώντας πληροφορίες βάσει δεδομένων. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει επίσης δύο εταιρείες τεχνολογίας που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους με τους εφοπλιστές. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φιλόξενα σχόλια του Nicolas Bornozis, προέδρου – Capital Link και θα συντονιστεί από τον Magnus Lande, επικεφαλής της APAC και εμπορικός διευθυντής – DNV, με τους πάντες Rens Groot, Διευθυντής καινοτομίας και απόδοσης – Berge Bulk. Jon Løken, Διευθύνων Σύμβουλος – ChordX; Leslie Yee, Γενικός Διευθυντής IT – Pacific International Lines (Pte) Ltd; και ο Δρ Thilo Dückert, Αντιπρόεδρος Fleet Performance Management – StormGeo.

Παγκόσμιες εναλλακτικές επιλογές χρηματοδότησης, 4-4: 45 μ.μ. SGT, με τον Συντονιστή Shanna Ghose, Partner – Hill Dickinson, διαθέτουν πάνελ: Axel Siepmann, Managing Partner – Braemar Naves; Tobias Backer, συνιδρυτής – Fleetscape Capital; Julian Proctor, Διευθύνων Σύμβουλος – Purus Marine; George Kypraios, Διευθύνων Σύμβουλος – Yefira Consulting Pte Ltd; και George Cambanis, Διευθύνων Σύμβουλος – YieldStreet.

Η αποστολή στην εποχή μετά το COVID: Επανεστίαση στο ανθρώπινο στοιχείο, 5-6 μ.μ. SGT, θα επικεντρωθεί σε ζητήματα ψυχικής υγείας, τροφοδοσία, πακέτο παροχών, εκπαίδευση και άλλα για το πλήρωμα και το προσωπικό στην ξηρά

Ο συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Mark O’Neil, Πρόεδρος – Columbia Shipmanagement. Πρόεδρος – InterManager. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση περιλαμβάνουν τον καπετάνιο Faouzi Fradi, Διευθυντή Ομάδας και Εκπαίδευσης – Columbia Shipmanagement Ltd Κώστας Ιωαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος – Marsh Cyprus; Christian Ioannou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος – MCTC Marine Ltd; Christian Ayerst, Διευθύνων Σύμβουλος – Λύσεις Υποστήριξης Ψυχικής Υγείας (MHSS). και Nigel Cleave, Senior Advisor – OneLearn Global Ltd.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο: https://forums.capitallink.com/shipping/2021singapore/.

.Source