«Το 60% μπορεί να μην είναι αρκετό για να είναι αποτελεσματικός ο εμβολιασμός»

Σύμφωνα με τα νέα του DHA, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Hacettepe, Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων και Καθηγητής Κλινικής Μικροβιολογίας. Δρ. Ο Murat Akova δήλωσε ότι έχει ειπωθεί ότι το 60-70 τοις εκατό της κοινωνίας πρέπει να εμβολιαστεί μέχρι στιγμής για να αποκτήσει ανοσία, αλλά είναι αμφίβολο ότι θα πάει λίγο υψηλότερα με τη μετάλλαξη του ιού.

Οι 50 εκατομμύρια δόσεις της Τουρκίας θα έχουν τελικά το εμβόλιο της Κίνας στην πρώτη θέση που υπέγραψε συμφωνία για 4,5 εκατομμύρια Γερμανούς που θα έχουν τελικά το εμβόλιο από την ομάδα που συντονίζει τις μελέτες φάσης-3 στην Τουρκία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Hacettepe, Λοιμώδεις Ασθένειες και Μέλος του Τμήματος Κλινικής Μικροβιολογίας Δρ. Ο Murat Akova είπε ότι και τα δύο εμβόλια είναι ασφαλή.

Καθηγητής Δρ. Η Akova είπε ότι θα είχε λάβει οποιοδήποτε εμβόλιο από αυτό το εμβόλιο και είπε, “Λέγεται ότι το 60-70 τοις εκατό της κοινωνίας έπρεπε να εμβολιαστεί μέχρι στιγμής για να αποκτήσει ανοσία. Ωστόσο, είναι δυνατόν να πάρει λίγο υψηλότερο με τη μετάλλαξη του ιού. Εάν το 70% της κοινωνίας εμβολιαστεί, η πορεία της πανδημίας. Μετά από αυτό, όταν φτάσετε σε υψηλότερους αριθμούς, υπάρχει μια πλήρης εξάλειψη της νόσου με 90 τοις εκατό αριθμούς. Όταν φτάσετε το 90 τοις εκατό, δεν υπάρχει ασθένεια. Χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source