Το 85ο Great Atatürk Run πραγματοποιήθηκε συμβολικά

Το Great Ataturk Run που διοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία της Τουρκίας, στο πλαίσιο του κοροναϊού, έχει οργανωθεί ως συμβολικά μέτρα.

Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν 10 άνδρες και 10 γυναίκες αθλητές, ξεκίνησε από το Dikmen Keklikpınarı και τελείωσε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας.

Φωτογραφία: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των 10,8 χιλιομέτρων, οι αθλητές έφεραν τη τουρκική σημαία και τη σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου.

Ο αγώνας, όπου δεν υπήρχε νικητής λόγω της συμβολικής του φύσης, τελείωσε με τους συμμετέχοντες αθλητές να διασχίζουν την γραμμή τερματισμού ταυτόχρονα.

Φωτογραφία: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Αθλητές που συμμετέχουν στο ιστορικό συμβολικό τρέξιμο

Οι αθλητές που συμμετέχουν στο τρέξιμο συμβολικά οργανωμένοι λόγω της πανδημίας του κοροναϊού είναι οι εξής: Beyza Canpolat, Aygül Baydaş, Arzugül Koca, Hatice İşler, Ayşe Ülger, Tuğba Sarı, Yasemin Karasu Dönmez, Buse Uluyol, Semanur Kanat, Mürnat Sürt, Mürnat Surt, Mürnat Sürt, Mürnat Sürt Yalçınkaya, Mehmet Körpe, Baran Ergüven, Mustafa İncesu, Sinan Koşay, Eser Kurt, Hakan Tazegül, Nuri Kömür.

Φωτογραφία: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Τα βραβεία Land Force σε αθλητές που συμμετείχαν στο τέλος Τρέχοντας δάσκαλος Συνταγματάρχης Serkan Aslan, Επαρχιακός Διευθυντής Νεολαίας και Αθλητισμού Μουσταφά Σέλικ, Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Φατίχ Σιντιμάρ και Γενικός Γραμματέας της Τουρκικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Χαλίλ Άκκας.

Υπέροχος δρομέας Atatürk

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1936 και 12 αθλητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Ο αγώνας διεξάγεται συνεχώς από το 1936, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση.

Φωτογραφία: DHA

[Fotoğraf: DHA]

Ο Galip Darılmaz ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα μπροστά. Ο Şükrü Saban και ο Mehmet Yurdadön κέρδισαν τον αγώνα οκτώ φορές στους άνδρες, ενώ ο Lale Öztürk έγινε το πρώτο όνομα που πήρε το σχοινί 4 φορές στις γυναίκες.

.Source