Το AlleoChain 2.0 κυκλοφορεί με έμφαση στην ενοποίηση δεδομένων

Η επαναστατική πλατφόρμα Blockchain εγκαινιάζει βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και λειτουργικότητα

Λεμεσός, Κύπρος, 10 Φεβρουαρίου 2021 – (PR.com) – Η AlleoChain, νεοφερμένος στον διαχειριζόμενο χώρο υπηρεσιών blockchain, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του AlleoChain 2.0. Αυτή η ενημέρωση δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις και τους προγραμματιστές να διαχειρίζονται και να ενοποιούν απρόσκοπτα δεδομένα από το blockchain και τις παραδοσιακές βάσεις δεδομένων SQL

Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενοποίηση δομημένων και μη δομημένων δεδομένων σε μία πλατφόρμα. Οι χρήστες θα έχουν πλέον πρόσβαση στη δική τους βάση δεδομένων, καθώς και στο blockchain τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον που φιλοξενείται στο cloud. Χτισμένο στην πλατφόρμα MultiChain, οι προγραμματιστές μπορούν να διαχειριστούν δεδομένα από τη βάση δεδομένων τους έως το blockchain τους αμέσως μέσω του ασφαλούς API.

Αυτή η ενημέρωση παρέχει επίσης σημαντικές βελτιώσεις στον Block Explorer, ο οποίος παρέχει στους χρήστες μια οπτική διεπαφή για να αλληλεπιδρούν με δεδομένα στο blockchain τους σε πραγματικό χρόνο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο της AlleoChain», δήλωσε ο Leonid Mamchenkov, Διευθύνων Σύμβουλος της AlleoChain. “Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν την ευελιξία των δομημένων δεδομένων και το αμετάβλητο της τεχνολογίας blockchain στην καινοτόμο και διαισθητική πλατφόρμα μας. Αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές σημαντικές ενημερώσεις που θα κυκλοφορούμε, οι οποίες όχι μόνο θα παρουσιάσουν τη δύναμη του blockchain αλλά και την πλατφόρμα μας μπορεί πραγματικά να κάνει για επαγγελματίες πληροφορικής. Χάρη σε αυτήν τη σημαντική βελτίωση, η AlleoChain διατηρεί τη δέσμευσή της να είναι πάντα πρωτοπόρος καινοτομία και να προσφέρει στην κοινότητά μας την πιο προηγμένη μηχανική στην αγορά. “

Σχετικά με το AlleoChain
Ξεκινώντας το 2020, το AlleoChain είναι μια επαναστατική πλατφόρμα blockchain-as-a-service που επιτρέπει στους χρήστες της να ξεκινούν και να κλιμακώνουν εφαρμογές blockchain με ταχύτητα. Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν ιδιωτικά blockchain από μια απλή πλατφόρμα all in one με μια οπτικά διαισθητική διεπαφή και ισχυρό backend που παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση δεδομένων. Με τη χρήση του AlleoChain, ο χρόνος και το κόστος της διαμόρφωσης και της συντήρησης των blockchains μειώνονται σημαντικά. Το ασφαλές API παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να μεταφέρουν δεδομένα από και προς το blockchain τους, επιτρέποντας στους αγωγούς δεδομένων να κλιμακώνονται καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή τους.

Μάθετε περισσότερα στο www.alleochain.io

Source