Το Aphrodite Hills Resort αναφέρεται τώρα στο Homes & Villas από το Marriott International

Το Aphrodite Hills Holiday Residences επιλέχθηκε ως First Property Manager στην Κύπρο για να εγγραφεί στο Homes & Villas από την Marriott International, σύμφωνα με δελτίο τύπου την Τετάρτη.

Το Homes & Villas by Marriott International είναι μια παγκόσμια συλλογή premium και πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών.

Η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων επιλέχθηκε με βάση την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, σχεδιασμού, εξυπηρέτησης, καθαριότητας και ανέσεων της Marriott International.

Όταν κάνετε κράτηση απευθείας μέσω homesandvillasbymarriott.com, περισσότερα από 140 εκατομμύρια μέλη του προγράμματος πίστης ταξιδιού Marriott Bonvoy ™, μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους για δωρεάν διανυκτερεύσεις σε χιλιάδες ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και 30 μάρκες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Το Aphrodite Hills Holiday Residences προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξοχικών σπιτιών, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων και βιλών, που βρίσκονται σε όλο το βραβευμένο Aphrodite Hills Resort στην Πάφο.

Κάθε κατάλυμα διακοπών προσφέρει μια γεύση του κορυφαίου τρόπου ζωής της Κύπρου με συναρπαστική θέα και εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέρος της προσφοράς Homes & Villas by Marriott International», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Aphrodite Hills Holiday Residences, Telemachos Hassapis.

«Η αφοσιωμένη ομάδα εδώ στο Aphrodite Hills εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για να επιτύχει τέτοια ποιότητα και αυτό είναι πραγματικά μια υποστήριξη του επιπέδου επαγγελματισμού και υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουμε στο« The Destination of All Senses »».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aphrodite Hills Resort, George Misirlis, πρόσθεσε επίσης: «Το Aphrodite Hills είναι το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο θέρετρο στην Κύπρο, ιδανικός προορισμός για κάθε είδους δραστηριότητες, σπορ και γαστρονομία.

Έχουμε επικεντρωθεί πάντα στην ποιότητα και τη μοναδικότητα, με αποτέλεσμα υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης από τους επισκέπτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επανειλημμένοι επισκέπτες. Είναι πολύ ικανοποιητικό να αναγνωρίζουμε και να επιλέγουμε η Marriott International ».

Source