Το APOEL είναι έτοιμο και αποφασισμένο

Δελτίο τύπου του Συλλόγου APOEL απόψε απόψε για την ομάδα μπάσκετ στη Λάρνακα.

Στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στη Λάρνακα, το μπάσκετ APOEL πραγματοποιεί την πρεμιέρα του το βράδυ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έτοιμο να πηδήξει σε δυσκολίες από την αρχή, για να ξεκινήσει την εμπειρία του να εξασφαλίσει θέση στο κουαρτέτο.

Η ομάδα μας επιστρέφει στην ανταγωνιστική δράση, ξεκινώντας από το δεύτερο γύρο, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στην κανονική σεζόν, περίπου δύο εβδομάδες μετά την πέμπτη κατάταξη, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη ΕΠΓ.

Ο χρόνος μετά το τελευταίο παιχνίδι εναντίον της AEL (24/01/2021) χρησιμοποιήθηκε από την τεχνική ηγεσία – τους παίκτες μπάσκετ μας για μίνι προπόνηση, ενώ του υπενθυμίζουμε որ ότι η ομάδα μας γίνεται πιο δυνατή με τον Danion Berry, από την πρώτη στιγμή. Η παρουσία του εναντίον των μπλε-κίτρινων της Λεμεσού, σημείωσε 24 πόντους, αποδείχθηκε η πιο πολύτιμη του αγώνα.

Σήμερα το APOEL πηγαίνει στο “Kision” με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών του παιχνιδιού, αλλά με απόλυτη πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα επιπλέον κίνητρο, εκτός από την ιδανική αρχή για τον δεύτερο γύρο, είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν κερδίσει αυτή τη σεζόν.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει απόψε στις 19. Στις 00 և θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα συνδρομητών KOK που δημοσιεύτηκε στο www.cbftv.net.

Βάλσαμο αστεριών

Source