Το Apollo և Omonia παρέμεινε στο μηδέν … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε ισοπαλία 0-0, ο Απόλλων και η Ομόνοια παρέμειναν στο Στάδιο Ir Irio, αποτέλεσμα που καμία ομάδα δεν ήθελε.

Τόσο οι οικοδεσπότες όσο και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τους δύο οικοδεσπότες και θανατηφόρα, παρέμεινε 0-0 μέχρι το τέλος. Ο Απόλλων σημείωσε 40 πόντους και ομόνοια 34 πόντους

Προφίλ παιχνιδιού.
Για να διατηρήσουν μια αργή πλάτη, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα, κυρίως στο κεντρικό παιχνίδι.

Πριν από τα δύο γκολ, δεν δημιουργήθηκε μεγάλη ευκαιρία, εκτός από το σουτ του Λοϊζού, που έκανε κοντά στο σπίτι του Δημητρίου.

Από τότε, δεν έχουν καταγραφεί άλλοι αξιοσημείωτοι γύροι στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν θανάσιμα από το αποδυτήριο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα για επίθεση, αλλά η άμυνα σταμάτησε κάθε επιθετική δράση εδώ και εκεί. Το μεγαλύτερο στάδιο του αγώνα καταγράφηκε στο 65ο λεπτό, όταν ο Fabiano οδήγησε την μπάλα με υψηλή τάση από το σουτ του Jo oo Pedro.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Απόλλων. Δημητρίου, Pedro, Juste, Salai, Filiotis, Catelaris, Hampos, ian Anniotas (59 ′ Vasiliu), Pittas, Matei (83 ′ Dabo), Dingini.

Συμφωνία. Fabiano, Sehou, Hubochan, Luftner, Letsyaks, Gomet, Kusulos, Zionis (86 ′ Boak), Thiago, Loizu (86 ′ Duris), Assad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source