Το ART Deal By ανοίγει αύριο τις πύλες του στη Δημοσιογραφική Κύπρο

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Kapatays Golden Gallery παρουσιάζει την καλλιτεχνική εκδήλωση Art Deal

Landmark Hotel (πρώην Hilton) στο Othello την Παρασκευή 23, Σάββατο 24, Κυριακή 25, 2021, 9πμ. Από τις 30. – 22:00:

Η Kapatais Golden Gallery, με έμφαση στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και τον σεβασμό τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τον δημιουργό, καθώς και για το κοινό που αγαπάει την τέχνη, παρέχει μια μοναδική ευκαιρία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών να συνδεθούν με περισσότερα από 200 έργα κύρους. Σπάνια βρέθηκαν Έλληνες իպ Κύπριοι καλλιτέχνες για εκθέσεις.

Το Kapatays Art Deal προσφέρει μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία μέσω εξαιρετικών έργων διεθνών καλλιτεχνών όπως ο Αλέξος Φασιανός, ο Ian Anis Gaitis, ο Δημήτρης Μητάρας, ο Ian Anis Ar Arouchis, ο Παύλος, ο Κώστας Οκλούλης, ο Σπύρος Βασίλειος, ο Ανδρέας Χ. Διόνυσος Ματαράς. , Κατερίνα Γεωργάντα, Ανδρέας Ψαράκος, Νατάσα Γκάνα, Άγγελος Ραζής, Ίανς Ανής Στυλιανίδης, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Polos alo Silva. Υποβλήθηκαν όλα τα έργα Τέχνη: Συμφωνία: Ειδικές χαμηλές τιμές διαθέσιμες προς πώληση καθ ‘όλη τη διάρκεια της παράστασης, κατάλληλες για κάθε προϋπολογισμό են Συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Η τέχνη είναι για όλους. Η τέχνη είναι μια επένδυση.

Όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα ληφθούν επιτόπου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση της επιδημίας των Κοβιδίων.

Source