Το “avant-garde” του Γενικού Επιτελείου εμβολιάστηκε σήμερα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο εμβολιασμός του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με εμβόλιο COVID-19 ξεκίνησε και συνεχίζεται, λέει ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Δρ. Ο Σπύρος Γεωργίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η εμπροσθοφυλακή του νοσοκομείου είχε εμβολιαστεί σήμερα.

Σε δήλωση προς το ΚΥΠΕ, ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου είπε ότι αρκετοί υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν στον πρώτο εμβολιασμό και ότι αναμένεται να δοθούν περισσότερα εμβόλια σε όλο το προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Πάφου.

Είπε ότι το «avant-garde» του Νοσοκομείου Πάφου, δηλαδή το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, είχε εμβολιαστεί και ορισμένοι γιατροί, νοσοκόμες που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ασθενοφόρα. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι περίπου 20 άτομα έχουν εμβολιαστεί και οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν αύριο.

Επιπλέον, σε γραπτή δήλωση, ο Δρ. Ο Κώστας Μαυρομάτης, διευθυντής της ουρολογικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, δήλωσε ότι απάντησε αμέσως στην πρόσκληση της επιτροπής βάσει της λίστας. «Εμπιστευόμαστε την επιστήμη, εμβολιάζουμε», συνέχισε, υπερασπιζόμενοι μας, τους ασθενείς μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας, βοηθώντας να σταματήσουμε και να εξαλείψουμε την επιδημία. Τέλος, ο Δρ. Ο Μαυρομάτης συγχαίρει τη διεύθυνση του νοσοκομείου και την Επιτροπή Λοιμωδών Νοσημάτων για τη σκληρή δουλειά τους.

Εν τω μεταξύ, οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν σήμερα στα γηροκομεία της Πάφου.

Πηγή: KYPE

Source