Το Bitcoin αυξήθηκε στα 29.000 $

Το Bitcoin αυξήθηκε στα 29.000 $

Συνεχίζοντας την άνοδο του, το Bitcoin ξεπέρασε το επίπεδο των 29 χιλιάδων δολαρίων. Η δημοφιλής κρυπτογράφηση αυξήθηκε κατά 50% το Δεκέμβριο και 300% το 2020.

Το Bitcoin αυξήθηκε στα 29.000 $

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το Bitcoin ξεπέρασε τα 29.000 $ και σημείωσε ρεκόρ την τελευταία ημέρα του 2020.

Το Bitcoin, η υψηλότερη αγοραία αξία, αυξήθηκε στα 28.900 $ αφού είδε 29.292 $. Το cryptocurrency, το οποίο αυξήθηκε σχεδόν κατά 50% τον Δεκέμβριο, ετοιμάζεται να καταγράψει τα ισχυρότερα μηνιαία κέρδη του από τον Μάιο του 2019.

“Η σημασία αυτού του ράλι συνεχίζεται εδώ και εβδομάδες. Εάν δούμε ένα μειονέκτημα, θα είναι ενημερωτικό για την κατεύθυνση των ροών του πρώτου τριμήνου στο πλαίσιο του να δούμε αν τα ιδρύματα θα αγοράσουν από ένα πιθανό κατώτατο σημείο”, δήλωσε η Matta Long της πλατφόρμας κρυπτογράφησης OSL στο Χονγκ Κονγκ. είπε.

Το Bitcoin έχει σχεδόν τετραπλασιάσει την αξία του φέτος. Ο δείκτης Crypto Galaxy Bloomberg, που περιλαμβάνει σημαντικές κρυπτονομίσματα, αυξήθηκε περίπου 280%.

Με την πρόσφατη άνοδο, εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά απόψεων σχετικά με το Bitcoin. Ενώ οι υποστηρικτές του Bitcoin βλέπουν την κρυπτογράφηση ως αντιστάθμιση έναντι της αδυναμίας του δολαρίου και του κινδύνου πληθωρισμού, όσοι αμφισβητούν την εγκυρότητα του Bitcoin ως πλεονέκτημα δείχνουν κύκλους ακραίων σκαμπανεβάσεων με την κερδοσκοπική φύση του.

Πηγή: Bloomberg HT

Άλλες ειδήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

.Source