Το Bitcoin θα μπορούσε να είναι 30 χιλιάδες δολάρια παρά αυτό

Η τιμή του Bitcoin έθεσε ρεκόρ στα 29.865 $ στις 2 Ιανουαρίου 2021. Οι αναλυτές έκαναν επίσης κάποια σχόλια για το BTC, το οποίο πλησιάζει τα 30.000 $. Γνωστή για την ανάλυση κρυπτογράφησης Τζόζεφ ΓιανγκΕίπε ότι οι επενδυτές έχουν αγοράσει bitcoin από το Coinbase exchange τις τελευταίες 48 ώρες. Ο αναλυτής δήλωσε ότι όταν το BTC πλησίασε τα 30.000 $, υπήρχε ένα μεγάλο ποσό Bitcoin που βγαίνει από το Coinbase και υπήρχε διαφορά τιμής 100 $ μεταξύ του Binance και του Coinbase.

Μεγάλο τείχος πωλήσεων

Ο αναλυτής Young ανέφερε ότι η BTC έχει ένα τεράστιο τείχος πωλήσεων μπροστά της. Νέος, “Περιμένω ότι το Bitcoin θα δείξει την αντίδρασή του καθώς πλησιάζει τα 20.000 $, καθώς πλησιάζει τα 30.000 $.Σχολίασε. Δηλώνοντας ότι το Bitcoin αντιμετωπίζει ένα τεράστιο τείχος πωλήσεων σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων Binance και Bitfinex, ο Young δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι αυτό το εμπόδιο θα μπορούσε να ξεπεραστεί στην πρώτη προσπάθεια.

Ωστόσο, ανέφερε ο αναλυτής, οι επενδυτές με μεγάλες ποσότητες BTC πιθανώς δεν ενδιαφέρονται.

“Οι θεσμικοί επενδυτές συνεχίζουν να αγοράζουν Bitcoin”

Διευθύνων Σύμβουλος της CryptoQuant Κι Γιου ΓιουΑνακοινώθηκε ότι την 1η Ιανουαρίου 2021, 12.063 BTC εκροή από το Coinbase exchange και αυτά τα BTC στάλθηκαν σε ψυχρά πορτοφόλια. Σύμφωνα με τον Ki Young, αυτό είναι πιθανότατα μια ένδειξη για εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές (OTC).

Ο Ki Young είπε ότι παρόλο που είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε τον στόχο των $ 30.000 στο Bitcoin, οι θεσμικοί επενδυτές δεν ενδιαφέρονται.Συνεχίζουν να αγοράζουν bitcoin.” είπε.

Τελευταία κατάσταση τιμής Bitcoin

Σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGecko, το BTC αυξήθηκε κατά 2,7% τις τελευταίες 24 ώρες σε 29.865 $. Η χαμηλότερη τιμή που είδε κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν 28.949 $. Η BTC, της οποίας η αγοραία αξία έχει φτάσει τα 554 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει δει έναν όγκο συναλλαγών 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων την τελευταία 1 ημέρα.

.Source