Το Bitcoin παραμένει στάσιμο μετά τη σκληρή πτώση, ο συνολικός όγκος υπερβαίνει τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια

Τα Bitcoin, Litecoin και Ethereum ήταν ήρεμα μετά από την απότομη πτώση χθες, ενώ το XRP αυξάνεται ξανά. Με το Bitcoin, το οποίο έπεσε στα 52.000 $, επέστρεψε στα 57.000 $ περίπου, ο όγκος της αγοράς παρέμεινε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η απότομη πτώση του ποσοστού κατακερματισμού, η οποία εκφράζει την εκτιμώμενη υπολογιστική ισχύ που δαπανούν οι ανθρακωρύχοι στο δίκτυο Bitcoin και τους λόγους που βασίζονται στα επιχειρήματα ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για «ξέπλυμα χρήματος», το Bitcoin έπεσε απότομα, επιστρέφοντας από 52.000 $ σε $ 57.000 το σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρεται από το Bloomberg HT XRP που ανήκει στην Ripple Ως ένα από τα ταχύτερα ανακτήσιμα κρυπτονομίσματα μετά από απότομη πτώση, κυμαίνεται σήμερα στα 1,49 δολάρια, αυξάνοντας το 10%. Litecoin ενώ βρίσκεται στο επίπεδο των 274 $ με αύξηση 0,2%. Αιθέριο ξεκίνησε την ημέρα στο επίπεδο των 2.000 250 δολαρίων με αύξηση 0,94 τοις εκατό. Δείκτης χρημάτων Bloomberg Galaxy Crypto Κάτω από 7,7 τοις εκατό. Dogecoin Αφού διπλασίασε την αξία της κατά την περασμένη εβδομάδα, έχει χάσει περίπου 26 τοις εκατό από χθες και υποχώρησε στα 0,26 $.

Σύμφωνα με τα νέα της DHA, ο συνολικός όγκος της αγοράς, ο οποίος μειώθηκε σε 2,0 τρισεκατομμύρια δολάρια με την απότομη πτώση του Bitcoin, διατηρεί πάνω από το όριο των 2,0 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο ξεπέρασε το Σάββατο 10 Απριλίου, με 2 τρισεκατομμύρια 92,3 δισεκατομμύρια δολάρια . Με την ταχεία άνοδο μετά το θεσμικό ενδιαφέρον στις αγορές κρυπτογράφησης, ο συνολικός όγκος της αγοράς είναι για πρώτη φορά 1,0 τρισεκατομμύρια δολάρια στις 7 Ιανουαρίου και 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια στις 15 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά είχε ξεπεράσει.

Πιστεύεται ότι εάν το Bitcoin, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του κινητού μέσου όρου των 50 ημερών, κλείνει μία ημέρα κάτω από το μέσο όρο, θα αρχίσει η πτωτική τάση. Το Bitcoin έχει μέχρι στιγμής αυξηθεί, βρίσκοντας υποστήριξη από τον κινητικό μέσο όρο 50 ημερών.

Κάτω από την εποχή των μαξιλαριών στο Bitcoin

Δηλώνοντας ότι το ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα αυξάνεται μέρα με τη μέρα σε όλο τον κόσμο. Özgür Serkan Uslu, Διευθύνων Σύμβουλος του εγχώριου κρυπτονομίσματος Paritex χρησιμοποίησε τις ακόλουθες εκφράσεις:

  • Το Bitcoin (BTC) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα νομίσματα κρυπτογράφησης. Προσελκύοντας την προσοχή ειδικά με την άνοδο που έχει σημειώσει από τους πρώτους μήνες του 2021, το Bitcoin αύξησε τον συνολικό όγκο της αγοράς του σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. Κάτω από αυτήν την ανοδική τάση, επισημαίνεται ότι υπάρχει ένα σοβαρό φαινόμενο κάτω από το μαξιλάρι που μειώνει τη ρευστότητα. Σύμφωνα με την ανάλυση της αγοράς από την Glassnode, το 78% των 18,7 εκατομμυρίων BTC σε κυκλοφορία φαίνεται να είναι απρόσιτο. Κατά συνέπεια, συνολικά 14,5 εκατομμύρια BTC βρίσκονται κάτω από το μαξιλάρι, ενώ μόνο 4,2 εκατομμύρια Bitcoins διαπραγματεύονται.
  • Ο αριθμός των διαθέσιμων bitcoin μειώνεται. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ένα επιπλέον 1 εκατομμύριο Bitcoin κέρδισαν το μαξιλάρι το 2020. Είναι δυνατόν να διαβάσετε αυτήν την κατάσταση ως δισταγμό που δημιουργήθηκε από την πανδημία. Οι ανταλλαγές νομισμάτων κρυπτογράφησης που έχουν αποστολή να φέρουν χρηματοοικονομικούς καταρτισμένους επενδυτές στο οικοσύστημα και να προσφέρουν ψυχρά πορτοφόλια έχουν μεγάλο μερίδιο. Καθώς το Bitcoin κερδίζει αξία, είναι σαφές ότι οι επενδυτές θα αναζητήσουν ασφαλή καταφύγια για να αποθηκεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
  • Με πολλούς τεχνικούς λόγους να βλέπουμε το Bitcoin ως προστασία από τον πληθωρισμό, η διατήρηση του Bitcoin στα αποθεματικά της εταιρείας θα γίνει σύντομα το πρότυπο.

.Source