Το Bitcoin σταματά μετά από σκληρή πτώση

Το Bitcoin ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα στα 56.800 δολάρια με αύξηση 1 τοις εκατό μετά την απότομη πτώση στις αγορές την Κυριακή, ενώ το Ethereum ξεκίνησε στα 2.250 $ με αύξηση 0,94 τοις εκατό.

Το XRP του Ripple, από την άλλη πλευρά, είναι ένα από τα ταχύτερα ανακτώμενα κρυπτονομίσματα μετά από μια απότομη πτώση, σημειώνοντας άνοδο 10% τη Δευτέρα, κυμαινόμενο περίπου 1,49 $. Η Litecoin, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στο επίπεδο των 274 $ με αύξηση 0,2%. Ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto Money είναι 7,7% κάτω.

Πιστεύεται ότι εάν το Bitcoin, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του κινητού μέσου όρου των 50 ημερών, κλείνει μία ημέρα κάτω από το μέσο όρο, θα αρχίσει η πτωτική τάση. Το Bitcoin έχει μέχρι στιγμής αυξηθεί, βρίσκοντας υποστήριξη από τον κινητικό μέσο όρο 50 ημερών.

Τα Bitcoin και Ethereum έχασαν περίπου 10 τοις εκατό στην πτώση της αγοράς, ενώ τα Litecoin και XRP έχασαν περισσότερο από 15 τοις εκατό. Οι απώλειες στο Dogecoin ξεπέρασαν το 25%.

Με το Bitcoin να ανανεώνει το ρεκόρ του βλέποντας επίπεδα 65-66 χιλιάδων δολαρίων κατά τη διάρκεια της ημέρας στις 14 Απριλίου, υπήρξε ένα απότομο ανοδικό κύμα στις αγορές χρημάτων κρυπτογράφησης. Η δημόσια προσφορά του Coinbase με εκτίμηση 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν καθοριστικής σημασίας για την ανανέωση ρεκόρ του Bitcoin και την άνοδο των κρυπτονομισμάτων.

Ενώ η XRP έχει σχεδόν τριπλασιαστεί σε αξία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Litecoin αυξήθηκε κατά περίπου 60% τον Απρίλιο, σπάζοντας το στενό εύρος τιμών που έχει από καιρό διαπραγματευτεί.

Αφού διπλασίασε την αξία του κατά την περασμένη εβδομάδα, το Dogecoin έχει χάσει περίπου 26 τοις εκατό από χθες και υποχώρησε στα 0,26 $.

Πηγή: Bloomberg HT

.Source