Το Bonzai εμποτισμένο με ειδικά παραχθέντα χαρτιά κατασχέθηκε στην Konya

Αστυνομικές ομάδες στην περιοχή Seydişehir της Κόνια κατέλαβαν 9 κομμάτια από ειδικά κατασκευασμένα μπονσάι εμποτισμένα με χαρτιά σε μια αναζήτηση που έκαναν σε ένα όχημα που σταμάτησαν.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, οι αστυνομικές υπηρεσίες του περιφερειακού αστυνομικού τμήματος Seydişehir ξεκίνησαν μια μελέτη για τις πληροφορίες ότι τα ναρκωτικά θα μεταφερθούν στην περιοχή. Μετά τις μελέτες, το όχημα υπό τη διοίκηση YY, του οποίου η πινακίδα εντοπίστηκε, σταμάτησε στο σημείο εφαρμογής στην είσοδο της περιοχής. Αστυνομικές ομάδες έψαξαν το όχημα και κατέλαβαν 9 επί παραγγελία bonzai εμποτισμένα με χαρτί. Ενώ ο οδηγός του οχήματος YY συνελήφθη, πληροφορήθηκε ότι η αγοραία αξία των ναρκωτικών ήταν περίπου 40-45 χιλιάδες λίρες. Ο ύποπτος, YY, του οποίου οι διαδικασίες στην αστυνομία ολοκληρώθηκαν, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο μετά τον έλεγχο υγείας στο κρατικό νοσοκομείο Seydişehir.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

Αντιδράστε αυτό το περιεχόμενο με το Emoji!

Σχόλια

Σημαντική σημείωση: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από τους αναγνώστες είναι οι απόψεις τους. Το Konhaber.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν σχόλια που δημοσιεύτηκαν.

.Source