Το BuyBSV.com επεκτείνεται σε επτά νέες χώρες

ΛΟΝΔΙΝΟ, 13 Ιανουαρίου 2021 / PRNewswire / – Καθώς το blockchain του Bitcoin SV επεκτείνεται, το ίδιο κάνει και η ανάγκη για εύκολη προσβασιμότητα και, ως εκ τούτου, μπορείτε πλέον να αγοράσετε το Bitcoin SV (BSV) στο BuyBSV.com με VISA ή MasterCard: Αργεντίνη, Κολομβία, χιλή, Γροιλανδία, Κενύα, Περού & Ταϊβάν.

Αυτή η παγκόσμια επέκταση είναι επιπλέον οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Βραζιλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ινδία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Μαλαισία και ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ρουμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, οι ιστότοποι, οι πύλες, τα ιστολόγια και τα vlog μπορούν πλέον να ενσωματώσουν το ειδικά σχεδιασμένο widget στο περιεχόμενό τους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αγοράζουν εύκολα BSV και να παρέχουν συμβουλές, να πληρώνουν για περιεχόμενο, προϊόντα ή εμπειρίες με το BSV. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα στο κάτω μέρος του ιστότοπου buyBSV.com.

Σημειώσεις συντάκτη:

Αυτή είναι μια κοινή προσπάθεια μεταξύ της πλατφόρμας συναλλαγών εικονικού νομίσματος Coinify και CoinGeek, αυτός είναι ένας νέος εξαιρετικά απλός τρόπος αγοράς BSV (.com). το μοναδικό νόμισμα με ένα blockchain που κλιμακώνεται (τώρα), έχει χρησιμότητα (τώρα) και έχει δεσμευτεί σε ένα πρωτόκολλο set-in-stone για να αναπτύξουν οι προγραμματιστές (τώρα).

Για περισσότερα σχετικά με το BSV, επισκεφθείτε το BitcoinSV.com και “ελάτε” στην επόμενη μεγάλη εκδήλωση BSV – CoinGeek Conference VII, στο Ζυρίχη αυτόν τον Απρίλιο.

ΠΗΓΗ Bitcoin SV

.Source