Το Chari Emirzade του Barry Plant έχει 1000 λόγους να χαμογελάσει

Οι πιο παραγωγικοί πράκτορες πωλήσεων του Barry Plant Group μόλις πρόσθεσαν μια άλλη εγκοπή στη ζώνη του, πουλώντας την 1000η περιουσία του.

Ο Chari Emirzade, σύμβουλος πωλήσεων, δημοπράτης και συνεργάτης στο Barry Plant Geelong, πέτυχε το ορόσημο τον περασμένο μήνα. Αυτό το επίτευγμα έχει γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό από το γεγονός ότι εργάζεται μόνο στον κλάδο των ακινήτων για έξι χρόνια.

Παρά την αστάθεια της βικτοριανής αγοράς το 2020, ο κ. Emirzade πέτυχε περισσότερες από 160 πωλήσεις πέρυσι, οι οποίες προέρχονταν από 210 καταχωρήσεις, καθιστώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους πράκτορες της χώρας όσον αφορά τον όγκο των πωλήσεων και των λιστών.

Ο κ. Emirzade είπε ότι είχε εργαστεί με συνέπεια τα τελευταία έξι χρόνια για να επιτύχει την επιτυχία που έχει επιτύχει. «Όλα συνδέονται μεταξύ τους», είπε. «Έχει να κάνει με τη σωστή νοοτροπία και το σωστό σύστημα, καθώς και να είναι εξοπλισμένο με γνώσεις που είναι κάτι που έρχεται μόνο με εμπειρία και σκληρή δουλειά».

Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος πωλητής του ομίλου Barry Plant. Ο κ. Emirzade κατατάσσεται επίσης ως ένας από τους κορυφαίους ακροατές στη χώρα και μόνο τον Ιανουάριο του 2021 ανέφερε 31 ακίνητα και πούλησε 22 από αυτά.

Ο κ. Emirzade ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο AREC 2019, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια ακινήτων στο Νότιο Ημισφαίριο, και έχει επίσης μοιραστεί τη σοφία του ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια του Barry Plant. Έχει επίσης αναγνωριστεί για τα επιτεύγματά του με βραβεία από το Rate My Agent και το Barry Plant.

Η Elite Agent επανέλαβε τον κ. Emirzade τον Σεπτέμβριο του 2019, αφού είχε αναδειχθεί για πρώτη φορά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο όνομα του κορυφαίου πωλητή και πωλητή του Barry Plant Group. Τότε, είχε μερικές απλές συμβουλές για όσους προσπαθούν να επαναλάβουν την επιτυχία του: «Σηκώστε το τηλέφωνο», είπε. “Είναι αυτό που με πήρε εκεί που είμαι σήμερα.”

Ο κ. Emirzade μετανάστευσε από την Κύπρο το 1997 και αφού επέστρεψε στην πατρίδα του για μια δεκαετία, που περιλάμβανε διετή θητεία στο στρατό, επέστρεψε στην Αυστραλία και ξεκίνησε την καριέρα του στο Barry Plant Geelong το 2014.

Εργάστηκε στα προάστια Corio και Norlane, που ήταν περιοχές που δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικές για τους κτηματομεσίτες εκείνη την εποχή.

«Δεν ήθελαν πολλοί πράκτορες να εργαστούν σε αυτήν την περιοχή, γιατί όταν ξεκίνησα η μέση τιμή ακινήτου ήταν 180.000 $. Δεν ήταν πολύ ελκυστικό για άλλους πράκτορες, αλλά το είδα ως πραγματική ευκαιρία », είπε.

Από τον Δεκέμβριο του 2020, η μέση τιμή ακινήτου στο Corio ήταν 388.750 $.

«Άλλαξα τη νοοτροπία μου αρκετά νωρίς, όπου άρχισα να εστιάζω στον όγκο των πωλήσεων. Δημιούργησα επιχειρηματικά, μάρκετινγκ και σχέδια αναζήτησης. Είχα έναν στόχο να πουλήσω 200 ακίνητα σε ένα χρόνο, το οποίο όλοι είπαν ότι ήταν αδύνατο. ”

Τον τρίτο χρόνο του, απέδειξε λάθος τους αμφισβητίες του με την πώληση 207 ακινήτων.

Ο κ. Emirzade τραγούδησε γρήγορα τους επαίνους της τρέχουσας ομάδας του στο Barry Plant Geelong, το οποίο περιλαμβάνει τους Callum McDonald και Zac Carter και διευθυντή επιχειρήσεων Aysha Maxton.

«Το να έχεις τη σωστή ομάδα πίσω σου είναι ζωτικής σημασίας και η ομάδα με την οποία συνεργάζομαι είναι απίστευτα εργατική και τόσο αφοσιωμένη σε ό, τι κάνουν.»

Source