Το Coronavirus δεν θα είναι εντελώς εκτός ζωής για τουλάχιστον 10 χρόνια

πανό99

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Uğur Şahin είπε ότι ο κοροναϊός δεν θα βγει από την ατζέντα των ανθρώπων για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

“Πότε θα επιστρέψει η ζωή στο φυσιολογικό;” είπε ο Şahin στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που παρακολούθησε αυτήν την εβδομάδα. στην ερώτηση «Στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε έναν νέο ορισμό του φυσιολογικού. Επειδή ο coronavirus θα μείνει μαζί μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός ότι θα είναι εκεί. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες επιδημίες τα επόμενα χρόνια “, είπε.

πανό134

Ο Şahin είπε ότι η εταιρεία θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες για να δει εάν το εμβόλιο θα σταματήσει τον τύπο μετάλλαξης που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στην Αγγλία, αλλά επιστημονικά, η ανοσοαπόκριση που δημιουργήθηκε από το εμβόλιο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον ιό.

Η παραλλαγή B117, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντοπίστηκε στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Σουηδία, τη Γαλλία, τον Λίβανο, την Ιορδανία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Ιαπωνία, την Ιρλανδία, τη Σιγκαπούρη και τη Σκωτία. .

Source